Janko
wiedzmaSol napisał(a):nie mam pojęcia.
Nawet nie wiem czy w kolejnych częściach jest to powiedziane jak to na ogół w seriach SEP.
Zresztą, czy w Arenie było powiedziane w końcu co urodziła Daisy? Majaczy mi się że nie było nic o tym.
sunshine napisał(a):Jeny jak mnie Franceska wkurzała to nie macie pojęcie
dlatego tak tych zachcianek nie trawię
i ten jej luby - nie pamietam imienia to tez że z nia był to podziwiam
Janka napisał(a):A kto był drugą parą w "Zachciankach"?
Dallie miał ex-żonę. Może ona z kimś?
monia0303 napisał(a):Poza tym Dalliego nie lubię. Pewnie dlatego że najpierw przeczytałam Nikt mi się nie oprze gdzie jest on fajnym facetem, SUPER sportowcem który odnosił DUŻO sukcesów a w wymyślnych dla mnie jest tłumokiem który nie umie wygrać ŻADNEGO wielkiego "meczu" czy jak tam rozgrywki golfowe się nazywają
Papaveryna napisał(a):A ja znowu wolę ją niż jego.On dla mnie jest jakiś wkurzający.Samo to,że się z żoną nie rozwiódł tylko tak sobie żyli.Dziwne to dla mnie.Jakoś mi Danem zalatuje,ale Dallie chyba przynajmniej się nie seksił z Holly potem.
Ja u SEP mam tak że wolę babki niż facetów raczej
I zgadzam się z Des,że początek trochę się ciągnie i jest nieco dziwny.Ta cała historia życia matki Franceski...Mnie to nie było do niczego potrzebne.No może jedynie pokazywało,że została w złotej klatce wychowana.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość