duzzza22 napisał(a):Janka napisał(a):duzzza22 napisał(a):Janko ten drugi kolor jest matowy? Czy ma jakieś perłowe odcienie?
Jeśli pytasz o matowość w znaczeniu, że nie perłowy, to tak, jest matowy. Wszystkie żelowe lakiery P2 są matowe.
Natomiast jeśli chodzi o matowość w znaczeniu, że nie błyszczący, to nie, błyszczy się bardzo mocno.
Chodziło mi o to czy nie jest perłowy Czyli taki metalic? To może bym się pokusiła jak znajdę na allegro
klarek napisał(a):miałam tego czerwonego poprzednio, jak podoba ci się szczoteczka
duzzza22 napisał(a):Piaskowe też za mną chodzą.
Janka napisał(a):
Janka napisał(a):
duzzza22 napisał(a):Janko, a próbowałaś sposobu z wacikiem i folią aluminiową?
duzzza22 napisał(a):Piaskowe mi się strasznie podobają i pewnie się pokuszę na nie Na razie kupię sobie jeszcze kilka pędzli do makijażu, a potem biorę się za kolekcjonowanie lakierów
Janka napisał(a):duzzza22 napisał(a):Janko, a próbowałaś sposobu z wacikiem i folią aluminiową?
Nigdy w życiu nie słyszałam o takiej metodzie. Co dokładnie się robi?
Janka napisał(a):duzzza22 napisał(a):Piaskowe mi się strasznie podobają i pewnie się pokuszę na nie Na razie kupię sobie jeszcze kilka pędzli do makijażu, a potem biorę się za kolekcjonowanie lakierów
Ja przeciwnie - postanowiłam skończyć z tym kupowaniem. Już przesadziłam.
No ale jak miałam nie przesadzić, jak one takie śliczne!
Najpierw nie umiałam wybrać spośród piaskowych i kupiłam wszystkie. To był błąd, bo niektóre kolory wcale nie były dobre dla mnie i się ich szybko pozbyłam.
Teraz znowu te satynowe! No nie da się z któregoś zrezygnować. Wszystkie piękne.
A w międzyczasie jeszcze 6 żelowych i jakieś pojedyńcze z innych serii.
Teraz robię przerwę.
duzzza22 napisał(a):Zazdroszczę. Nie mogę nie kupować lakierów, to jest chyba jeden z kosmetyków, który najczęściej kupuję I na bieżąco sprawdzam, mieszam, wyrzucam.
Powrót do Kącik Porad Wszelakich
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości