szuwarek napisał(a):Najmniej mi się chyba podoba "To musiałeś być ty" - nawet Phoebe wole w następnych książkach.
Papaveryna napisał(a):Tak,tak,ale myślę,że mógł odrobinkę wcześniej zacząć coś jarzyć A przynajmniej nie zachowywać się jak pacan po seksie.
Desdemona napisał(a):Very a oprócz To musiałeś być ty..... co jeszcze polecasz do poczytani SEP że fajne...
szuwarek napisał(a):Desdemono -- bo ja nie lubię tego amerykańskiego mitu popularnej dziewczyny w szkole, która jest zła a potem jej sie dostaje od losu. a najgorsze jak przechodzi przemianę w słodka i cudowną no proszę I wtedy zakochuje sie wniej chłopak, który w szkole nie był futbolistą, taki cichy i skromny a teraz jest najbardziej pożądany w mieście
Lorelei napisał(a):Sun, a ja to czytałam?
Papaveryna napisał(a):Dla mnie "Czyż ona nie jest słodka" jest fajne,ale jakoś po upływie czasu nie zachwycam się nią zbyt mocno...SEP ma lepsze książki
Des,Laleczka to jedna ze słabszych według mnie.Jak się wahasz bierz Czyż ona... to sto razy fajniejsze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości