Nocny Anioł napisał(a):ja na razie odpuściłam
emily temple napisał(a): Kupić Oświadczyny i Miłosne podchody to juz sukces : i nie zbankrutować
rozumiem Sol pierwsza była... Ja bym chciała wszystkie książki Quinn po polsku. Wtedy mogłabym się spokojne przerzucić na zbieranie innej autorki póki jeszcze są jej książki dość dostępne ... I te przeklęte Podchody mi blokują i jak nie znajduję starej nić jej wpadam z smutek i wracam z książkami , które nawet nie wiedział że pragnę mieć na półce
szuwarek napisał(a):przypomniałam sobie Anthonego
ale bardziej chyba lubię Jak poślubić markiza i Co słychać w Londynie
muszę powiedzieć, że Harry z Co słychać w Londynie kojarzy mi sie z Baxterem z Alchemi Quick.
Lubię normalnych mężczyzn z ich wadami i upierdliwością
Papaveryna napisał(a):emily temple napisał(a): Kupić Oświadczyny i Miłosne podchody to juz sukces : i nie zbankrutować
rozumiem Sol pierwsza była... Ja bym chciała wszystkie książki Quinn po polsku. Wtedy mogłabym się spokojne przerzucić na zbieranie innej autorki póki jeszcze są jej książki dość dostępne ... I te przeklęte Podchody mi blokują i jak nie znajduję starej nić jej wpadam z smutek i wracam z książkami , które nawet nie wiedział że pragnę mieć na półce
A może jakbyś się nie pocieszała innymi uzbierałabyś pieniążki na upragnione Podchody?
W sumie one nie są aż takie drogie.Ja za niektóre SEP sporo więcej płaciłam i w sumie nie żałuję,bo teraz są przeważnie jeszcze droższe i jakbym czekała na super okazję mogłabym się nie doczekać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości