Agrest napisał(a):Skoro mieszkasz w mieście wojewódzkim, to pewnie biblioteka ma katalog elektroniczny, więc aktualne zaopatrzenie możesz przecież sprawdzić nie czekając na przyszły rok
Tristitia napisał(a):Ano ma katalog elektroniczny, dzisiaj bez tego ani rusz. Niestety, jest jak jest, nie wiem, czy u mnie takie zacofanie, czy po prostu mają gdzieś postęp. Książki zamówić przez neta nie można, przedłużyć także. Szukać w tym nieszczęsnym katalogu, to szybciej by igłę w stogu siana znalazł, taki nieczytelny i zacina się, że masakra. Problemy nawet z zalogowaniem się są, bo co chwila zmieniają coś w "polityce hasłowej", że tak to określę. Jak wypożyczałam, to hasło zmieniło się 4 razy w ciągu 3 miesięcy... Moja siostra ma super biblię w mieście powiatowym, nowości to co tydzień cały stół, nawet do neta nie trzeba zaglądać, po prostu idziesz i masz. Do takiej biblioteki to się idzie ze śpiewem na ustach, a moja to odstrasza...
klarek napisał(a):basik napisał(a):U mnie mało nowości, najczęściej to książki, które przynoszą czytelnicy
to racja, nawet u mnie nowości to glównie te, które przynoszą czytelnicy
Księżycowa Kawa napisał(a):W jednej jest słabo pod tym względem, w drugiej bywa nawet nieźle.Tristitia napisał(a):Ano ma katalog elektroniczny, dzisiaj bez tego ani rusz. Niestety, jest jak jest, nie wiem, czy u mnie takie zacofanie, czy po prostu mają gdzieś postęp. Książki zamówić przez neta nie można, przedłużyć także. Szukać w tym nieszczęsnym katalogu, to szybciej by igłę w stogu siana znalazł, taki nieczytelny i zacina się, że masakra. Problemy nawet z zalogowaniem się są, bo co chwila zmieniają coś w "polityce hasłowej", że tak to określę. Jak wypożyczałam, to hasło zmieniło się 4 razy w ciągu 3 miesięcy... Moja siostra ma super biblię w mieście powiatowym, nowości to co tydzień cały stół, nawet do neta nie trzeba zaglądać, po prostu idziesz i masz. Do takiej biblioteki to się idzie ze śpiewem na ustach, a moja to odstrasza...
Paskudnie i zniechęcająco to wygląda.
Desdemona napisał(a):a pani nie przyjęła...uświadamiając mnie iż brak półek jest i oni nie przyjmują ....
Powrót do Czytamy i rozmawiamy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość