monia0303 napisał(a):A ja z niecierpliwością czekam na kolejny odcinek Chirurgów 28 lutego
W zeszłym tygodniu myślałam że ma być 28 stycznia i 29 stycznia przeszukiwałam wszystkie storny z serialami aby dowiedzieć się kogo wybierze April a tu taka lipa............jeszcze miesiąc musze czekać
monia0303 napisał(a):A ja z niecierpliwością czekam na kolejny odcinek Chirurgów 28 lutego
W zeszłym tygodniu myślałam że ma być 28 stycznia i 29 stycznia przeszukiwałam wszystkie storny z serialami aby dowiedzieć się kogo wybierze April a tu taka lipa............jeszcze miesiąc musze czekać
fanka76 napisał(a):monia0303 napisał(a):A ja z niecierpliwością czekam na kolejny odcinek Chirurgów 28 lutego
Monia a dlaczego do28 lutego?
Teraz 10 sezon leci na fox life
Ja uwielbiam ten serial
Lilia napisał(a):Na spotkania z bohaterami brytyjskiego serialu "Sherlock" Dwójka zaprosi fanów skomplikowanych zagadek kryminalnych w niedziele o godzinie 21.10. TVP2 zakupiła aż trzy sezony tej obsypanej nagrodami produkcji (w sumie 11 odcinków), w której prawdziwy popis gry aktorskiej prezentuje wybitny Benedict Cumberbatch znany polskim widzom m.in. z filmu "Hobbit: Niezwykła podróż" oraz wyświetlanych aktualnie w kinach światowych hitów: "Hobbit: Pustkowie Smauga", "Zniewolony: 12 Years a Slave" i "Sierpień w hrabstwie Osage" (wszystkie trzy zdobyły w sumie 14 nominacji do tegorocznych Oscarów!).
Lilia napisał(a):Na spotkania z bohaterami brytyjskiego serialu "Sherlock" Dwójka zaprosi fanów skomplikowanych zagadek kryminalnych w niedziele o godzinie 21.10. TVP2 zakupiła aż trzy sezony tej obsypanej nagrodami produkcji (w sumie 11 odcinków), w której prawdziwy popis gry aktorskiej prezentuje wybitny Benedict Cumberbatch znany polskim widzom m.in. z filmu "Hobbit: Niezwykła podróż" oraz wyświetlanych aktualnie w kinach światowych hitów: "Hobbit: Pustkowie Smauga", "Zniewolony: 12 Years a Slave" i "Sierpień w hrabstwie Osage" (wszystkie trzy zdobyły w sumie 14 nominacji do tegorocznych Oscarów!).
emily temple napisał(a):Agaton, Pilot jest pierwotną wersją pierwszego odcinka I sezonu serialu... Nie był emitowany w tv a dodany do DVD.. Happy Many Return - natomiast jest Prequel pierwszego odcinka sezonu III, by dostępny na youtube...
Ale TVP mówi ze 11 odcinków wiec sie zdziwiłam trochę. Wszak BBC emitowało 9 ..
Lilia napisał(a):faris, Arrow będzie w polskiej tv. Widziałam dzisiaj zapowiedź, tylko nie pamiętam, który kanał.
Lorelei napisał(a):duzzza22 napisał(a):Muszę usiąść i w końcu obejrzeć zaległe odcinki 'Kości'
Czekam też na nowe 'Przyjaciółki' Podobały mi się jak do tej pory
Nawet się nie przyznawaj, ze nie oglądałaś jeszcze odcinka ze ślubem?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości