Liberty napisał(a):"For You" - to SPL po chyba najdłuższej rozłące u KA, tzn. oni się widzieli w ciągu 20 lat tylko nie byli parą.Spoiler:
"Golden Dynasty" - hmm, specyfika tej książki polega na tym, że bohaterka przenosi się do alternatywnej rzeczywistości i trafia do koczowniczego, barbarzyńskiego ludu; gł. bohater jest wodzem i jak to wódz i wojownik ma niewolnice, ale bohaterka dość szybko wyjaśnia mu że sobie nie życzy Z reszta ta książka to chyba jedna z najtrudniejszych do przełknięcia książek KA -. Jedna z moich ulubionych, ale wolę uprzedzićSpoiler:
Desdemona napisał(a):Duzzz dwójka jest świetna...wilczki to mają temperament...i to ocieranie ...i na kolanach siedzenie...no i ten teges ....a łańcuszek okiełznania to już w ogóle.... fajna sprawa....
choć Callum to czasami w pysk tez powinien dostać....arogancki piesek....no ale wybacza mu....no i Roy....strasznie go lubię....
no i jest tam wredna Desdemona...którą też lubię....
duzzza22 napisał(a):Desdemona napisał(a):Duzzz dwójka jest świetna...wilczki to mają temperament...i to ocieranie ...i na kolanach siedzenie...no i ten teges ....a łańcuszek okiełznania to już w ogóle.... fajna sprawa....
choć Callum to czasami w pysk tez powinien dostać....arogancki piesek....no ale wybacza mu....no i Roy....strasznie go lubię....
no i jest tam wredna Desdemona...którą też lubię....
Łańcuszek mnie wkurzał, przynajmniej na początku
A wiesz, że tak się zastanawiam i oni to takie śfiniaczki zawsze... Może nie takie wielkie, ale na pewno mają kilka cech wspólnych.. Jak to nie dopuszczanie kobiety przez jakiś czas do informacji mówienie co ma robić np
faris napisał(a):Kurde, moze wieczorem przeczytam tą jedynkę, a raczej skończę, bo skoro zachwalacie to może jednak warte... a ja się tak zniecheciłam niepotrzebnie...
Liberty napisał(a):faris napisał(a):Kurde, moze wieczorem przeczytam tą jedynkę, a raczej skończę, bo skoro zachwalacie to może jednak warte... a ja się tak zniecheciłam niepotrzebnie...
Faris, nic na siłę. KA jest popularna, ale ma też swoich przeciwników. Wiele czytelniczek nie lubi jej długich opisów domów, pomieszczeń, strojów. Osobiście uważam jej paranormale za słabsze od współczesnych romansów (z wyjątkiem Golden Dynasty)
aleqsia napisał(a):Liberty napisał(a):Moje serce rośnie. Stadko zarażonych wirusem KA się powiększa i już nie jestem sama .
Liberty ja też, ja też
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość