"I read a story to-night. It ended unhappily. I was wretched until I had invented a happy ending for it. I shall always end my stories happily. I don't care whether it's 'true to life' or not. It's true to life as it should be and that's a better truth than the other."
Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu. Denis Diderot
"If you want it enough, you can always get a second chance." MM * “I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM * Zamienię sen na czytanie.
Pierścionek kawowy jest niezły, jeszcze czegoś takiego nie widziałam, tego drugiego również - jest interesujące.
Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu. Denis Diderot
"If you want it enough, you can always get a second chance." MM * “I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM * Zamienię sen na czytanie.
Papaveryna napisał(a):Ekstra! Lubię takie odjechane pierścionki chociaż ich nie noszę.Kolor pazurów również bardzo mi się podoba
Pierścionek jest cudny. Kolor lakieru również. Gdybym taki pierścionek zobaczyła, to nie wiem, czy bym kupiła, ale napotkałam kiedyś charmsa mniej więcej w tym stylu i od razu był mój. Charms jest w kształcie pucharka z lodami i ma nawet łyżeczkę.