Gosh, I haven’t even given you the details, and I’m already exhausted. (Just joshin’.) For months I’ve been referring to my next book as The Book That Shall Not Be Named. Guess what? It’s time for the big reveal.... Ready? Set. Go!
HEROES ARE MY WEAKNESS
The dead of winter,
An isolated island off the coast of Maine,
A man,
A woman,
A sinister house looming over the sea.
It’s going to be a long, hot winter.
HEROES ARE MY WEAKNESS (and are they ever!) is scheduled for publication in August 2014. I know. It’s still a way off, but the book is finished and in production now. An excerpt from the first chapter will appear in the mass market paperback edition of THE GREAT ESCAPE, which goes on sale March 25. I’ll also be publishing it in the Members Lounge section of my spiffy new website.
Lilia napisał(a): new website.
wiedzmaSol napisał(a):ojej
już się nie mogę doczekać
Janka napisał(a):Oczywiście, że jest możliwe, Mery. Poproś męża, żeby Ci zabierał czytnik lub wyłączał komputer.
Papaveryna napisał(a):Aniu,bierz się za tę serię.Super jest
Papaveryna napisał(a):"Wymyślne zachcianki" to jedna ze starszych książek SEP.One są trochę inne niż Strasi na przykład.Przynajmniej ja tak je odebrałam Naczytałam się sporo opinii,że słabe i tak samo podchodziłam jak pies do jeża,ale o dziwo podpasowały mi
Ale jakby Ci nie szły to się nie zrażaj.Następne są "Nie będę damą" i "Nikt mi się nie oprze",a to prawdziwe cudeńka Takie bardziej z humorem
Papaveryna napisał(a):"Wymyślne zachcianki" to jedna ze starszych książek SEP.One są trochę inne niż Strasi na przykład.Przynajmniej ja tak je odebrałam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości