Papaveryna napisał(a):Ale chyba nie ma tam żadnych brzydów
Sol,czytnij se kiedy "Kochaj mnie zawsze" Jestem ciekawa co powiesz.Tylko ten bohater to burok trochę,ale to Szkot
Papaveryna napisał(a):haj mnie zawsze"
monia0303 napisał(a):szkoda tylko że pierwszej części nie wydali w Polsce bo bardzo byłam ciekawa co ten szkot w niej powyprawiał
monia0303 napisał(a):Ogólnie bardzo lubię Lindsey i w sumie w każdej znajdę coś pozytywnego
monia0303 napisał(a):Aniołku
Kurcze.......... wybrałaś jedną z trudniejszych do lubienia Powiem tak przeczytałam , nawet fajna ale nie na tyle abym miała ochotę do niej powrócić
Z lindsey najbardziej mi się podoba:
1. W niewoli pożądania: piraci, porwanie, akcja na statku, kto się czubi ten się lubi itd.
2. Porwana narzeczona: szejk, porwanie, ciąża, opiekuńczy brat, rywal
3. Bunt serca: panna ucieka przed kuzynem, szuka męża a na drodze dwóch braci Malorych
4. Kocha się tylko raz: panna z nadszarpniętą reputacją i on bardzo niechętny do małżeństwa
5. Kusicielka: to jest bardzo zabawne: ona 18 lat on około 40, ona go chce a on nie i w dodatku wszystcy się dziwią co ona w nim widzi
Ale te o dzikim zachodzi to trzeba naprawdę lubić te tematy bo są czasami troszkę nudne i nieciekawe
Papaveryna napisał(a):Ja z tych co Monia wymieniła lubię w miarę tylko "Kocha się tylko raz"
A Aniołek ma ogólnie ochotę coś Lindsey spróbować czy o Dziki Zachód chodzi konkretnie?
wiedzmaSol napisał(a):Dzikie serce jest boskie, tak jak Jesteś całym światem.
Aniołku, może Ci się spodobać
a na ebooku nie możesz spróbować?
Kasiag napisał(a):Aniołku - Dzikie serce jest cudne; jeśli miałabym zgadywać, to na 90% w twoim guście
wiedzmaSol napisał(a):Aniołku, tak się domyślałam że Ty na czytniku tylko nt, ale czasem właśnie takie książki ciężko dostępne albo kompletnie nie znane można sobie sprawdzić i jak się spodoba to w każdej chwili zdążysz kupić
wiem jak Ci ciężkawo czytać na czytniku. Czy chcesz pożyczkę Dzikiego serca? Mogę użyczyć jakby co
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości