duzzza22 napisał(a):A ja to już w ogóle z kolejnością na bakier
Zaczęłam od serii trzech, potem Unfinished Hero, a teraz Dream man Dlatego po Dream Man wracam do Rock Chick
Magadha napisał(a):duzzza22 napisał(a):A ja to już w ogóle z kolejnością na bakier
Zaczęłam od serii trzech, potem Unfinished Hero, a teraz Dream man Dlatego po Dream Man wracam do Rock Chick
Jaka seria trzech?
aleqsia napisał(a):A ten bohater z Wild man to pojawił się w pierwszej części? bo 3 jest z MItchem, a czwarta z Tackiem. Kim w końcu jest ten Brock Lucas?
Czyli w dwójce mam się szykować na gorący początek mam nadzieję, że nie będzie tak abstrakcyjny jak w pierwszej
duzzza22 napisał(a):chodzi mi o...
Three Series
1. Until the Sun Falls from the Sky (o wampirze)
2. With Everything I Am (o wilkołaku)
3. ......
W tej serii nie ma jednak nawiązań do tych, o których rozmawiamy, bo to paranormal
aleqsia napisał(a):Dzięki Duz za ten nowy link, ten poprzedni z rozszerzeniem .net nie działał.
Poznała już rodzinkę, a nawet Elvirę dziarską przylepę
A ten bohater z Wild man to pojawił się w pierwszej części? bo 3 jest z MItchem, a czwarta z Tackiem. Kim w końcu jest ten Brock Lucas?
Czyli w dwójce mam się szykować na gorący początek mam nadzieję, że nie będzie tak abstrakcyjny jak w pierwszej
Magadha napisał(a):duzzza22 napisał(a):chodzi mi o...
Three Series
1. Until the Sun Falls from the Sky (o wampirze)
2. With Everything I Am (o wilkołaku)
3. ......
W tej serii nie ma jednak nawiązań do tych, o których rozmawiamy, bo to paranormal
No to tego nie będę nadrabiać, bo nie lubię o wampirach, to co już przeczytałam wystarczy.
Powrót do Aleja Czerwonych Latarni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość