Papaveryna napisał(a):Często oglądam WWE i jest tam jeden zawodnik,który mi bardzo pasuje na bohatera jakiegoś paranormalu
Interesujący.
Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu. Denis Diderot
"If you want it enough, you can always get a second chance." MM * “I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM * Zamienię sen na czytanie.
Księżycowa bardzo interesujący mimo ,że nie blondyn
Pewnego razu doszłam do wniosku, że czas sobie znaleźć faceta... , ale kupiłam martini i mi przeszło(ZabawneKartki) Przejdź na mroczną stronę..... mamy czekoladę.
Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu. Denis Diderot
"If you want it enough, you can always get a second chance." MM * “I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM * Zamienię sen na czytanie.
Sorki dopiero teraz zauważyłam , ale i tak mi się podoba
Pewnego razu doszłam do wniosku, że czas sobie znaleźć faceta... , ale kupiłam martini i mi przeszło(ZabawneKartki) Przejdź na mroczną stronę..... mamy czekoladę.
I mogliby go na okładce umieścić czegoś fajnego, byłby bardziej dostępny
chyba zbaczacie z tematu. jak zamierzacie się ślinić to w innym temacie. uogólnienie, że to może być jakiś szejk czy Szkot nic nie mówi. konkrety proszę.
“Man. God. Roarke. An interesting and flattering lineup.” “Safe men are for marrying. Dangerous men are for pleasure.”
Dzisiaj kolega z pracy zadał mi pytanie: "Jak wygląda Grey?" I wiecie, że mnie zagiął. Byłam pewna, że ma szare oczy, ale włosy... Jakoś tak mi ciemny blond chodził po głowie, ewentualnie brunet. Nawet blisko nie byłam. Nie wiem, czemu sobie taki obraz ułożyłam w głowie, pewnie przez generalizowanie bohaterów książek, zwłaszcza romansów, gdzie bohaterowie są albo blondynami albo brunetami.
Aby poznać wartość jednego roku, zapytaj studentów, którzy oblali egzamin wstępny. Aby poznać wartość jednego miesiąca, zapytaj matki, która urodziła wcześniaka. Aby poznać wartość jednego tygodnia, zapytaj wydawcę tygodnika. Aby poznać wartość jednej godziny, zapytaj zakochanych, którzy czekają na to, aby się zobaczyć. Aby poznać wartość jednej minuty, zapytaj ludzi, którzy przegapili swoją stację jadąc pociągiem. Aby poznać wartość jednej sekundy, zapytaj kogoś, komu udało się uniknąć wypadku. Aby poznać wartość jednej milisekundy, zapytaj kogoś, kto podczas Igrzysk Olimpijskich zdobył srebrny medal. Wskazówki zegara będą wciąż odmierzać czas, dlatego też ceń każdą chwilę. I traktuj dzień dzisiejszy jak największy dar, który został Ci ofiarowany. "Yuuki"