Levanda napisał(a):O, ja używam mydełka siarkowego
I przyznam, że zastanawiam się teraz nad zakupem kremu na wypryski, bo coś ostatnio zaczyna mi psuć moją cerę. Nie wiem, czy to osławione Benzacne to dobry pomysł?
Lucy napisał(a):Levanda napisał(a):O, ja używam mydełka siarkowego
I przyznam, że zastanawiam się teraz nad zakupem kremu na wypryski, bo coś ostatnio zaczyna mi psuć moją cerę. Nie wiem, czy to osławione Benzacne to dobry pomysł?
Ja mam 100mg (czerwony) i używam bezpośrednio na pryszcza Jest dobry bo wysusza go .
duzzza22 napisał(a):Jeszcze mam mleczko z Lirene, ale jak skończę to będę zmywać samym płynem
W Rossmannie kupiłam też peeling do twarzy Synergen
http://esentia.pl/p/synergen-peeling-do ... eep-clean/
Lilia napisał(a):też mam trądzik różowaty. w okresie dorastania było okropnie, ale udało mi się go trochę zaleczyć. Już tej różowatości na policzkach nie widać. Tylko że na prawym policzku mam wysuszoną skórę. Gdy mam uderzenia gorąca albo wystawię na słońce skóra mnie piecze. I robię się cała czerwona.
Janka napisał(a):Duzz, to, co opisujesz, wygląda też trochę jak objawy pasożytów (np. nużeńców). Dobrze, że idziesz do dermatologa, nie warto się męczyć.
Powrót do Kącik Porad Wszelakich
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości