Lilia napisał(a):Ja mam starszą wersję PW. Kupiłam w sierpniu, nie wiedziałam, że wypuszczają nową wersję.
Agrest napisał(a):Może go sformatuj?
Agrest napisał(a):A zakup kindla to z reguły kwestia kilku dni, więc w razie czego chyba nie zdążysz wydeptać ścieżek na ścianach
Agrest napisał(a):Nawiasem mówiąc dla mnie kolekcje to był i jest najwększy minus kindla, nieważne czy szybko czy wolno chodzą, kompletnie mi nie pasuje ten system. No ale nie wiem, może nie dałam szansy, bo już dawno odpuściłam sobie próby używania tego.
Taką propozycję już słyszałam od znajomego informatyka Ale jakoś mnie nie ciągnie by to uczynić
Agrest napisał(a):Nie wiem czy jest sens czytać cały wątek, bo już sporo informacji może być nieaktualnych... W skrócie: czytnik ma ekran, który jest zupełnie inny niż ekrany tabletów i komputerów. I służy do czytania, nie do obsługi multimediów, łażenia po necie, pisania czy czegoś innego.
Agrest napisał(a):Tyle że Kindle nie daje szerokiego pola do popisu, jeśli chodzi o jakieś grzebanie w technicznych opcjach, więc wydaje mi się, że albo to, albo nic. Jeśli cię męczy jego powolność, to ja bym sformatowała.
Można grupować na komputerze, ale szczegółami się nie podzielę, bo nie znam. W każdym razie są do tego programy, w tym także calibre?
duzzza22 napisał(a):Przede wszystkim na Nowy Rok, z nadzieją, że zejdzie jeszcze z ceny Kindelek, teraz jest po 139 wcześniej był po 149
Agrest napisał(a):Można grupować na komputerze, ale szczegółami się nie podzielę, bo nie znam. W każdym razie są do tego programy, w tym także calibre? Chyba
Powrót do Czytamy i rozmawiamy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość