tajemna napisał(a):Też tu z tym przyszłam Ale z pudla: http://www.pudelek.pl/artykul/61499/dornan_jako_christian_grey_pierwsze_zdjecia_z_planu/
Scholastyka napisał(a):jest i z 2007 r. ale - uprzedzam! - kapitan to istne "kakao z pianką i ptyś" a nie marynarz! Anna chodzi ubrana w tkaniny obiciowe i ma non-stop tłuste włosy, jej siostra Mary zachowuje się jak psychol, w pewnym momencie Anna wywala sie na ziemię, kapitan na nią patrzy z obrzydzeniem i odchodzi [ nie, sorry, podnosi ja z niechęcią], kiedy ja sadza do dwukółki szwagra rzuca nią niczym workiem ziemniaków, po przeczytaniu listu od kapitana Anna urządza galop po Bath z suknia podwinięta do kolan, a potem jest scena pocałunku, gdy Anna łopocze spragnionymi wargami pełnymi sliny, a kapitan spoziera na nia z wahaniem, zanim decyduje sie ucałować zaslinione wargi... Fuuuj....!
Achhhh, ta wielka, pełna czułości łapa w irchowej rękawiczce Ciarana, kiedy pomaga Annie/Amandzie zająć miejsce u boku jego siostry w dwukółce! Ta czułość i miłość admirała i jego żony z 1995 roku... I jak Anna/Amanda rozkwita i pięknieje z każdą chwilą po ponownym spotkaniu Fryderyka
joakar4 napisał(a):Właśnie skończyłam Gwiazdkę z Holly na podstawie książki L. Kleypas. Sama historia fajna, ale z książką ma chyba niewiele wspólnego. I aktorzy mi się nie podobali, są za młodzi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość