wiedzmaSol napisał(a): Wiem że to logiczne, zwłaszcza biorąc pod uwagę miłość Ginny do Harry'ego od pierwszych chwil, ale to nie znaczy że się z tym zgadzam
wiedzmaSol napisał(a):W pewnym momencie (chyba po 3 tomie) byłam prawie pewna że Harry będzie z Hermioną. Potem jakoś w okolicach 5 myślałam że z Cho, Ginny początkowo w ogóle nie brałam pod uwagę.
wiedzmaSol napisał(a):W czasie tej największej popularności HP faktycznie tych blogów fanfickowych było zatrzęsienie. Potem już żadna książka ani film takiej popularności w tej sferze chyba nie miała
wiedzmaSol napisał(a):Tego nie czytałam, ale zapoznałam się z Rozmowami Trumiennymi. Myślałam że zdechnę ze śmiechu, genialne to było, dzięki Ci Kawo że o tym wspomniałaś
wiedzmaSol napisał(a):Nadal jest szał na Pottera, także Rowling dokonała na prawdę czegoś niesamowitego
wiedzmaSol napisał(a):Jeszcze mnie zastanawia czy podobno genialny Sernik Thin to je to: http://forum.mirriel.net/viewtopic.php?f=2&t=596
wiedzmaSol napisał(a):Kawo, też się nad tym zastanawiam, ale te książki same w sobie są magiczne
Czytałaś coś tej autorki tak?
Księżycowa Kawa napisał(a):wiedzmaSol napisał(a):Kawo, też się nad tym zastanawiam, ale te książki same w sobie są magiczne
Czytałaś coś tej autorki tak?
Niedawno "Trafny wybór" i planuję ten kryminał, który mają wydać.
A znasz "Bliski dekonspiracji jak jeszcze nigdy dotąd"?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości