Regulamin działu Rozmowy o naszych aktualnych lekturach i książkowych inspiracjach. Szerzej o gatunkach: dział ROMANS+ oraz dział 18+ Konkretniej o naszych listach czytelniczych: dział STATYSTYKI Lektury wg pór roku i świąt: dział SEZON NA KSIĄŻKĘ
Lore, jak super że będziesz miała Kindelka on jest banalnie prosty w obsłudze, tak na pocieszenie ale pomoc i tak początkowo pewnie będzie potrzebna. Chociażby żeby Ci wyłuszczyć wyższość mobi nad pdfem jak mi to Agrest rok temu wyłożyła dosadnie.
'Never flinch. Never fear. And never, ever forget'.
Sol, mobi jest przestarzałe. teraz jest nowe mobi, ulepszone, .azw3. Szkoda tylko, że nie można przesyłać tych plik przez maila na Kindle, tylko przez usb. Ale wygląda lepiej niż mobi. Sama się przestawiłam.
“Man. God. Roarke. An interesting and flattering lineup.” “Safe men are for marrying. Dangerous men are for pleasure.”
widziałam ten format ale go jeszcze nie znam. W czym jest lepsze tak dokładniej? dla mnie to nie problem, nie wysyłam przez maila bo nie mam tu w mieszkaniu wifi, zawsze leci kabel. W domu w sumie też przez kabel bo przyzwyczajenie.
to porównanie to fajna rzecz. Ale skoro na wifi nie można numerów stron mieć to zostane przy kablu. Początkowo nie mogłam tego ustawić, teraz już co wrzucę ma numerację, ale wcześniej strasznie mnie to drażniło. Za każdym razem starałam się z proporcji liczyć ile książka ma stron i na której jestem. Jednak muszę mieć tę funkcję
Ja jestem zaprzyjaźniona. Przesyłam książkę w .mobi przez kabel i czytam. To główna funkcja, co nie ? Nie czytałam nigdy o różnych dostępnych funkcjach, nie przeszło mi nawet przez myśl...
Lorelei jak Ci wpadnie w lapki to juz nie wypuscisz Mimo ze mam duzo toreb to kupilam sobie jedna taka specjalna czerwoná do której wejdzie tylko portfel ,telefon I Kindel
"I read a story to-night. It ended unhappily. I was wretched until I had invented a happy ending for it. I shall always end my stories happily. I don't care whether it's 'true to life' or not. It's true to life as it should be and that's a better truth than the other."
Nic się na nim nie instaluje. Jeżeli kupiłaś na Amazonie, wystarczy podłączyć go do sieci, sam połączy się z twoim kontem na Amazonie. On jest już zarejestrowany. Nie masz na nim listu imiennego od Amazonu?
“Man. God. Roarke. An interesting and flattering lineup.” “Safe men are for marrying. Dangerous men are for pleasure.”
A coś tam od nich było, ale tylko zerknęłam Najpierw zajęłam się obmacywaniem A to calibre, które gdzieś się przewijało to muszę mieć? I od czego to jest? Sorry, że tak wypytuję, ale jestem zielona w tym temacie
Lore, Calibre Ci się przyda ale to bezpłatny program i to po polsku. Banalnie prosty w obsłudze to jest do zmieniania formatu ebooka, żeby się wygodnie czytało można też zmienić jakiś znak, jeśli np jest błąd, albo coś usunąć.