wiedzmaSol napisał(a):Agatonie, dla mnie to też nie problem. Znając całość wiem że musiało tak być
Tajemno, kolejny jest Zbihr. On jest najbardziej specyficzny i jego MUSISZ poznać jeśli nie poznasz to się w ogóle czytanie tej serii nie liczy. Zresztą skończ tę część, sięgniesz żeby nie wiem co. I sama przyznasz nam chociaż częściowo rację co do zdrady.
tajemna napisał(a):wiedzmaSol napisał(a):Agatonie, dla mnie to też nie problem. Znając całość wiem że musiało tak być
Tajemno, kolejny jest Zbihr. On jest najbardziej specyficzny i jego MUSISZ poznać jeśli nie poznasz to się w ogóle czytanie tej serii nie liczy. Zresztą skończ tę część, sięgniesz żeby nie wiem co. I sama przyznasz nam chociaż częściowo rację co do zdrady.
Właśnie część o nim najbardziej mnie interesuje.
Tylko zaspojlerujcie mi, czy on pójdzie na bok? Nawet jeśli wydaje się usprawiedliwiony itd, to czy będzie z inną?
wiedzmaSol napisał(a):Warto czytać to oczywiste
ale musisz lubić wampiry, niecenzuralny język, samców alfa, kobitki z nabiałem, ostre hot scenki i maaasę akcji. A no i traumy, popapranie, dramatozę i przeszkody w związkach.
Okrucieństwo też, ale i masę romantyzmu i uczuć. Popłakać też można sobie zwłaszcza gdy taki wielki samiec alfa ze skóry wychodzi żeby tylko partnerkę uszczęśliwić.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości