Lilia napisał(a):Nie kupiłabym takiej okładki, jak znalazłaś Aniołku. to nierówne podświetlenie doprowadziłoby mnie do szału. Wiem, bo do starego Kindle mam doczepianą lampkę: u góry ekranu wszystko widać, na dole trzeba manewrować lampką, by coś przeczytać. Na dłuższe czytanie to się nie nadaje.
Lilia napisał(a):Nie kupiłabym takiej okładki, jak znalazłaś Aniołku. to nierówne podświetlenie doprowadziłoby mnie do szału. Wiem, bo do starego Kindle mam doczepianą lampkę: u góry ekranu wszystko widać, na dole trzeba manewrować lampką, by coś przeczytać. Na dłuższe czytanie to się nie nadaje.
Aniołku, kiedy kupowałaś swojego Kindle?
duzzza22 napisał(a):A ja się zastanawiam... Chcę kupić sobie do końca roku Kindelka i nadal nie wiem którego.... Myślałam o Kindle 5 Classic, ale kusi mnie strasznie wersja Paperwhite
joakar4 napisał(a):też niedługo będę musiała pomyśleć o wymianie, bo ostatnio przy kilkugodzinnym czytaniu, tzn. ok 5h dziennie - bateria trzyma nieco ponad tydzień (max półtora tygodnia).
Znowu żałuję, że nie kupiłam sobie za 40 euro Sony w Andorze. Miałabym na zapas
Agrest napisał(a):Z tego wynika, że classica uraczyli baterią dwa razy słabszą niż w kindlu z klawiaturą czy PW...
Powrót do Czytamy i rozmawiamy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości