Dziewczyny wygrałam taki konkurs:
Uwaga konkurs !!! Już w najbliższy piątek 17 stycznia w Kinie Sokół odbędzie się koncert gwiazdy Metropolitan Opera- GWENDOLYN BRADLEY. Z tej okazji mamy dla Was dwa podwójne zaproszenia. Wystarczy odpowiedzieć tylko na jedno pytanie- W którym roku i gdzie Gwendolyn Bradley miała swój europejski debiut?
Dwie pierwsze osoby, które wyślą poprawną odpowiedź na naszą skrzynkę facebook'ową (odpowiedzi pod postem nie będą brane pod uwagę) otrzymają podwójne zaproszenie W związku z tym mam pytanie. Może któraś z Was chciałaby pojechać za mnie? Ja nie mogę, dodam że to w Zakopanem niestety, już w piątek. Normalny bilet kosztuje 50 a ulgowy 35zł, szkoda by było zmarnować okazję
i to nawet o kasę nie chodzi. To sopranistka, będzie występowała z Januszem Wolnym polskim barytonem, towarzyszyć im będzie renomowana orkiestra Filharmonii Śląskiej pod dyrekcją Janusza Powolnego.
Bilety są do odebrania osobiście w Urzędzie Miasta Zakopane w pokoju nr. 13 w czwartek lub w piątek.
Poinformowałam ich że nie mogę przyjechać i skorzystać, i zapytałam czy mogę dać komuś z rodziny lub znajomemu. Odpisali:
Bardzo nam przykro, że nie będzie Pani mogła być na koncercie we własnej osobie, ale oczywiście może Pani podarować swój bilet, komu tylko Pani chce Więc nie powinno być żadnego problemu przy odbiorze.