Lio, niebieskich nie było.
Nocny Anioł napisał(a):Majtki ni kradzione, pokazać można
Aniołku, nie zauważyłam od razu, że wpisałaś to w środku cytatu.
Zależy, jakie majtki. Do Twojej spódniczki powinny być czarne skórzane.
Janka napisał(a):Nocny Anioł napisał(a):dzięki, trochę zaszalałam z długością
Raz też tak zaszalałam, a potem nie mogłam usiąść. To znaczy mogłam, ale całe towarzystwo wtedy miało radochę.
Moja bluzeczka:
Janka napisał(a):Dziękuję.
Lio, niebieskich nie było.Nocny Anioł napisał(a):Majtki ni kradzione, pokazać można
Aniołku, nie zauważyłam od razu, że wpisałaś to w środku cytatu.
Zależy, jakie majtki. Do Twojej spódniczki powinny być czarne skórzane.
klarek napisał(a):Nocny Anioł napisał(a):klarek napisał(a):Aniołku, z takimi nogami? jaka przesada?
zazwyczaj nie noszę się aż tak krótko
to teraz zaczniesz
Desdemona napisał(a):dziewczyny poszalałyście z zakupami....
Janka rewelacyjna bluzka...
Aniele....spódniczka jest ekstra...a kurtka....obłędna....
Papaveryna napisał(a):Janka napisał(a):Nocny Anioł napisał(a):dzięki, trochę zaszalałam z długością
Raz też tak zaszalałam, a potem nie mogłam usiąść. To znaczy mogłam, ale całe towarzystwo wtedy miało radochę.
Moja bluzeczka:
Janko,bluzeczka świetna
prawda
Aniołku,kiecka pierwsza klasa
Ja kiedyś uwielbiałam krótkie spódniczki.Im krótsza tym lepsza.Tylko za bardzo gapili się na mnie starsi panowie.Jeden kiedyś o mało nie wjechał na mnie rowerem
A teraz to jestem za gruba i podobno jak ma się męża i dziecko to już nie wypada
Janka napisał(a):Super kolczyki, Aniołku.
Zakochałam się w sweterku, tylko że już nie ma rozmiaru 36. Bym się nawet skusiła na 38, no dobra, może nawet na 40, ale też już nie ma. Większych się boję.
Bym go ubrała w Wigilię.
http://www.hse24.de/Mode/Strickware/Pullover/Ovanti-Strickdesign-Pullover-Weihnachtsmann--pu45212976.html
Dorotka napisał(a):Uuu, Aniołku, przyszalałaś z zakupami. Chyba wyczuwasz nadchodzące chłody, skoro nakupowałaś aż tyle swetrów. Ten ostatni najbardziej mi się podoba.
joakar4 napisał(a):super zakupy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość