Teraz jest 25 listopada 2024, o 01:06

Diana Palmer

Ulubiona autorka/autor: Kristen Ashley/Mariana Zapata

Post przez Duzzz » 14 listopada 2013, o 21:29

Skończyłam 'Wbrew rozsądkowi' :shades:

Fajne to nawet było :shades: Teraz muszę dorwać nowiutką :smile:

“How do you always know where to find me?''
His voice achingly gentle, he says, "The same way a compass knows how to find true north.”
― J.T. Geissinger, Cruel Paradise

“It’s not inexplicable. I like you the way Newton liked gravity.”
“I don’t know what you mean.”
“Once he found it, everything else in the universe made sense.”

“Life is short. You don't get a do-over. Kiss who you need to kiss, love who you need to love, tell anyone who disrespects you to go f*ck themselves. Let your heart lead you where it wants to. Don't ever make a decision based on fear. In fact, if it scares you, that's the thing you should run fastest toward, because that's where real life is. In the scary parts. In the messy parts. In the parts that aren't so pretty. Dive in and take a swim in all the pain and beauty that life has to offer, so that at the end of it, you don't have any regrets.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise

Ulubiona autorka/autor: krentz harkness howard robb Singh

Post przez fanka76 » 14 listopada 2013, o 22:00

Również czekam :hyhy:

Ulubiona autorka/autor: SEP, mary balogh, mary jo putney

Post przez my-joy » 14 listopada 2013, o 22:44

Ojejku jejku, okropnie się zaczyna, ten olśniony macho to jakiś gwałciciel!! Nie dziwię sie, że ona dała nogę od niego. Ciekawe czy stał sie od tego impotentem?? Bo własnie przypomniała mi sie taka absurdalna powieść Palmerki, oczywiście nie pamiętam tytułu, gdzie główny bohater prawie zgwałcił swoja przyszywaną siostrę bo myślał, że ona nie dziewica, ona potem zaszła w ciążę i poroniła a on od tamtej nocy juz niestety nic nie mógł. Oczywiście jego impotencja uzdrowiła się przy tej biedaczce, która oczywiście usychała z miłości do tego prawie gwałciciela.

Post przez fanka76 » 14 listopada 2013, o 23:14

M-joy poczekaj to zobaczysz nie chce spoilerowac to nie zagladaj jak nie chcesz psuć sobie zabawy
Spoiler:

Post przez my-joy » 14 listopada 2013, o 23:20

Zaglądnęłam :bezradny: ale zabawy sobie nie zepsułam. Czytać będę dalej. Ja sie tylko zastanawiam jak ta kobieta ( Diana P. ) oczywiście mogła tyle razy produkować tych podstarzałych dziewiców i cnotliwe laski wierząc że w ich wieku jest to możliwe?? Macho z wackiem jak koń, który był w wojsku i generalnie nie siedział zamknięty w piwnicy był dziewicem?? To tylko zaostrzyło moją chęć dalszego czytania. Co ona jeszcze wymyśliła?

Post przez fanka76 » 14 listopada 2013, o 23:31

W sumie to wyjasnia to no i jestem w stanie tego jednego odpuścić a to dlatego ze to początek XX wieku
W Ameryce :shades:
Ale czytaj i dawaj twoimi oczami jeszcze inaczej na palmerke patrze :hyhy:
"wacek jak koń" :evillaugh:

Post przez my-joy » 14 listopada 2013, o 23:41

Oj, no bo ona z jednej strony robi z nich takich 200% prawdziwych macho co to bykowi kark skręcają gołymi rękami a z drugiej strony sądzi, że takiego faceta to testosteron nie rozsadzi ?? I będzie czekał z seksem do 40-tki jak w końcu znajdzie tę własciwą co to mdleje zanim on w ogóle ją rozbierze??

Ulubiona autorka/autor: Kristen Ashley/Mariana Zapata

Post przez Duzzz » 14 listopada 2013, o 23:54

To Palmerka tylko tak można to wyjaśnić :evillaugh:

“How do you always know where to find me?''
His voice achingly gentle, he says, "The same way a compass knows how to find true north.”

“It’s not inexplicable. I like you the way Newton liked gravity.”
“I don’t know what you mean.”
“Once he found it, everything else in the universe made sense.”

“Life is short. You don't get a do-over. Kiss who you need to kiss, love who you need to love, tell anyone who disrespects you to go f*ck themselves. Let your heart lead you where it wants to. Don't ever make a decision based on fear. In fact, if it scares you, that's the thing you should run fastest toward, because that's where real life is. In the scary parts. In the messy parts. In the parts that aren't so pretty. Dive in and take a swim in all the pain and beauty that life has to offer, so that at the end of it, you don't have any regrets.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise

Post przez my-joy » 15 listopada 2013, o 00:02

No tak bo ona to chyba lubi tworzyć takie męskie seksualne ofiry losu. Tak jak ten z Ojca mimo woli, Blake Donavan chyba, co to pierwsza żona śmiała się z niego, biedaka, w łóżku. No a ta druga omdlała natychmiast, taki nagle zrobił sie genialny. A ile sie przy tym nagadał ...
No ale póki co ten prawie dziewic z Olsnienia boi sie żeby sie jego big secret nie wydał.

Post przez fanka76 » 15 listopada 2013, o 19:29

Trafiłyście w sedno :evillaugh:
Ciekawe jak teraz bym odbierała te ksiazki dawno nie czytalam dobre kilka lat ale olsnienie kusi Wacek jak kon :rotfl:

Post przez my-joy » 15 listopada 2013, o 19:36

Cóż, zagłebiając się w Olśnienie ( zamiast poczytać np Cunning i dowiedzieć się czegoś o prawdziwych wackach ) dowiedziałam sie że ten biedak był dziewicem bo strasznie był zapracowany i lubił samoloty. Wszystko przez te samoloty :bezradny:

Post przez fanka76 » 15 listopada 2013, o 21:37

A ja myslałam ze przez dziadka :P miesza mi się
U palmerki dziewicow więcej niż wogóle po świecie chodzi

Post przez my-joy » 15 listopada 2013, o 22:28

Tjaaa, teraz przypomniałam sobie jeszcze jednego, którego historia była w dodatku bardzo podobna do Jona Blackhowka. Oczywiście nie pamiętam imienia. Facet miał siostrę, a jako dzieci byli wychowywani przez ojca fanatyka religijnego co miał guza mózgu i mieszało mu się we łbie, bił te swoje dzieci i wpajał im, że sex jest fuj i be. No więc wyrośli na kaleki emocjonalne pod względem sexu, ją w końcu rozdziewiczył jakis jej sąsiad czy wujek koleżanki, którego oczywiście skrycie kochała. Natomiast ten jej brat żył dalej w świadomości że jest dziewicem i chyba taki umrze, potem gdzies wyjechał, była tam jakaś jego znajoma, której nie lubił czy była koleżanka z pracy, a potem okazało się, że równieź chyba po pijaku ją bzyknął, zrobił dziecko i niczego nie zapamiętał. jak znajdę co to za bzdet to napiszę tytuł.

Ulubiona autorka/autor: Diana Palmer :)

Post przez Levanda » 15 listopada 2013, o 22:33

To Kate i Tom Walker. Ona ma powieść, o nim jest opowiadanie :)
http://dlaschroniska.pl/ - pomóżcie zwierzaczkom!

Post przez fanka76 » 15 listopada 2013, o 22:37

Tak ale on pamiętał bzykanko tylko wstydził się i dlatego nie odezwał się do niej a ona myślała ze była dla niego za łatwa ( bo była :twisted: ) itp itd

Post przez my-joy » 15 listopada 2013, o 22:40

No tak, ale jakoś wydawało mi się że on tego bzykanka nie pamiętał. Ale dziecko było czy też nie? Czyli jednak Jona Blackhowka nikt nie przebił jak do tej pory...

Post przez fanka76 » 15 listopada 2013, o 22:43

Dziecko było
Ale Jona blachowka bije tylko ta dziewczyna co to seks uprawiała nacpana i wydawało jej się ze to był sen tylko bardziej namiętny . a ten jej facet zastanawiał się jak jej prawede powiedziec bo w ciąży była
On był najemnikiem i bzyknął ja przed akcja kojarzycie ? Muszę tytuł znaleźć

Post przez my-joy » 15 listopada 2013, o 22:45

naćpana u Palmerki?? ale totalnie nie wiem o czym piszesz :bezradny:

Post przez fanka76 » 15 listopada 2013, o 22:47

No po jakichś środkach przeciwbólowych czy nassenych szukam jak/znajdę dam tytuł
Mam chyba
Calli i Micah steel prawdziwy bohater
Ostatni najemnik :hyhy:
Ostatnio edytowano 15 listopada 2013, o 22:54 przez fanka76, łącznie edytowano 1 raz

Post przez my-joy » 15 listopada 2013, o 22:53

Ale Palmerka prócz dziewiców uwielbia jeszcze impotentów. Np ten szejk arabski co to po wybuchu jakiejs miny czy czegoś mógł tylko pomarzyc o bara bara, dopóki nie spotkał amerykańskiej sekretarki na wycieczce i od razu impotencje miał uleczoną. No ale oczywiście odczuł to jako atak na swoją arabską niezależność, ożenił się z nia wprawdzie ale traktował przedmiotowo więc dała nogę do ameryki. Pamietam taką scenę z tej książki jak on jej w złości i wstydzie pokazuje blizny i rany po tym wybuchu a ona tylko gapi sie na jego wacka z zachwytem w oczach i niedowierzaniem co do rozmiaru. Sorry, nigdy nie zrozumiem dlaczego ja sobie pamięć takimi bzdetami zaśmiecam :mur:

Chyba czytałam Ostatniego najemnika, ale tego akurat kompletnie nie pamiętam. Widać miał nieodpowiedni rozmiar :hahaha:

Post przez fanka76 » 15 listopada 2013, o 22:56

M-joy pamiętam i wziął ja w gniewie ta pierwsza noc była dla jej dziewiczego ciała :bigeyes:
Prawie BDSM :evillaugh:
Ostatnio edytowano 16 listopada 2013, o 16:14 przez fanka76, łącznie edytowano 1 raz

Post przez my-joy » 15 listopada 2013, o 22:58

Tjaaaa, palmerka to powinna kiedyś napisać scenę miłosną z prawdziwego zdarzenia, ze szczegółami anatomicznymi, nazywaniem rzeczy po imieniu. I pomiędzy to wpleść te macho gadki swoich szowonistycznych bohaterów, dodać do tego trochę BDSM, kilka omdleń i grey razem z crossem wymiękają

Post przez my-joy » 15 listopada 2013, o 23:09

No ale pomyślcie: scena BDSM opisana językiem Palmerki i dialogi pomiędzy bohaterami w trakcie....

Post przez fanka76 » 15 listopada 2013, o 23:19

Tragikomedia :evillaugh:
Nie wiem czy by to jej wyszło bo te dziewice jak boli to nie czują bo w niebie są nawet jak facet ma "wacka jak koń" :evillaugh:

Post przez my-joy » 15 listopada 2013, o 23:30

No tak nic by z tego BDSM nie wyszło bo facet by robił groźne miny i wywijał pejczem a one robiłyby głupie miny i opowiadały jakie piękne gwiazdy widzą...

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do P - Q