wiedzmaSol napisał(a):Tajemno te dwie książki są w trakcie, niestety jakoś super optymistycznie to nie wygląda bo np Styxx ostatnio dodawany był jakoś w sierpniu.
Time untime też jakoś było nawet nie w połowie więc trzeba czekać.
ewa.p napisał(a):zaczęłam Acherona
wiedzmaSol napisał(a):a wiecie że ja nie mogę przebrnąć przez Valeriusa i Tabithę?
W tej chwili to może być wina bólu zatok, ale stan odrzucenia utrzymuje się już od dawna. No kompletnie mi ta historia nie leży, tam się nic nie dzieje
ewa.p napisał(a):To Ash jest największym ciachem spośród wszystkich bohaterów Kenyon i oficjalnie oświadczam,że mój ci on.
ewa.p napisał(a):skończyłam,Tajemna.Super było.Książka podzielona jest na dwie części,w pierwszej jest pokazane życie Acherona-od dzieciństwa ,poprzez śmierć aż do stworzenia pierwszych Mrocznych Łowców.Właściwie ta część jest bardzo emocjonalna,pokazuje do jakiego stopnia można upodlić drugiego człowieka,jak bardzo wpływa na bezbronną osobę uczucie lub jego brak i jak działa na taką osobę przejaw jakiegokolwiek uczucia,nawet tego bardzo egoistycznego.
Powinnam nie tyle płakać co właściwie wyć podczas czytania tej części,ale za bardzo mnie rozśmieszały komentarze tłumaczki.
Druga część książki jest poświęcona życiu Asha współcześnie,jego spotkanie z Tory,jej reakcja na jego osobę-cudne były te ich sprzeczki.Wreszcie prawdziwe uczucie i ostateczna konfrontacja z Artemidą(nieraz pomyślałam o niej per ruda franca ).Ta część tez jest pełna emocji,ale jest dużo zabawniejsza,lżejsza.Sama nie wiem jak i kiedy to przeczytałam,samo się właściwie czytało,nawet nie odczułam tego niemal 1000 stron.
ogólnie moge powiedzieć jedno.To Ash jest największym ciachem spośród wszystkich bohaterów Kenyon i oficjalnie oświadczam,że mój ci on.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość