Jak wykończę to co mam do obejrzenia to zerknę gdzie skończyłam i spróbuję pociągnąć ich dalejfanka76 napisał(a):FaktSpoiler:
Następuje połączenie szpitali pojawia się kilku nowych lekarzy którzy zostaną na stale w obsadzie a teraz zdradzam pewne sprawySpoiler:
Naprawdę idzie wybaczyć ta sprawę z georgem
duzzza22 napisał(a):Gotowe na wszystko oglądałam do 6 sezonu, potem już było beznadziejnie... Zważywszy na pewne wątki...
faris napisał(a):Czy znacie jakieś seriale z naprawdę absurdalnym poczuciem humoru ?
Lubię The Big Bang Theory, 2 Broke Girls, czasem teraz jeszcze How I met your mother, a inne mi się już przejadły.
Levanda napisał(a):Kiedyś miałam cały tydzień ustalony rytmem seriali. Naprawdę!
Księżycowa Kawa napisał(a):duzzza22 napisał(a):Gotowe na wszystko oglądałam do 6 sezonu, potem już było beznadziejnie... Zważywszy na pewne wątki...
Nie potrafię sobie przypomnieć, na którym fragmencie przerwałam, zatem nie wróciłam...
duzzza22 napisał(a):Księżycowa Kawa napisał(a):duzzza22 napisał(a):Gotowe na wszystko oglądałam do 6 sezonu, potem już było beznadziejnie... Zważywszy na pewne wątki...
Nie potrafię sobie przypomnieć, na którym fragmencie przerwałam, zatem nie wróciłam...
Ja na początku sezonu 7 jakieś 4 odcinki widziałam i stwierdziłam, że już to nie jest to co kiedyś
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości