Regulamin działu Rozmowy o naszych aktualnych lekturach i książkowych inspiracjach. Szerzej o gatunkach: dział ROMANS+ oraz dział 18+ Konkretniej o naszych listach czytelniczych: dział STATYSTYKI Lektury wg pór roku i świąt: dział SEZON NA KSIĄŻKĘ
no więc świntuszymy dalej ... co ja takiego świntuchowatego czytałam oooo brenda joyce <span style="text-decoration: underline">kochankowie i kłamcy</span> - jedna z dwóch wydanych książek w polsce- a bardzo szkoda bo kobieta świetnie pisze także romanse historyczne !!! i nie mówie tu tylko o swintuszeniu
jedyne wydanie sprzed 15 lat i w ododaku durna okładka ale cóż ...
Pinks - nie ten temat na świntuszenie, przenosimy się
a brendy czytałam tylko cykl "deadly" niestety a chciałam też resztę bo fajnie pisze - komu jeszce udało się rozciągnąć "happily ever after" na tyle książek ?
racja- tak się rwę do świntuszenia że jestem to gotowa robić gdziekolwiek a House of Dreams przeczytaj sobie - oczy mi wylazły na wierzch i długo ich nie mogłam shować a teraz przelatuję The third heiress
a pamiętacie, w jakim wydawnictwie został cykl wydany po raz pierwszy? parę osób przeżyło ostry szok, kupując taśmowo wszystkie książki salamndra(Y?)taśmowo?
powiem ci, że mnie też to wkurza. zwłaszcza jak szukam nowości, to muszę się natrudzić z oddzieleniem innych książek od romansów, zwłaszcza od literatury dla nastolatek.
zgadzam się. cykle "kolejni faceci" lub "rozstanie-powrót" nie wpisują się do końca.
mam ponadto wrażenie, że większość literatury kobiecej według polskich wydawców to rzeczywiście "poradnik dla rozchwianej emocjonalnie/hormonalnie nastolatki" albo "poradniki porozwodowe". z całym szacunkiem.