Lilia napisał(a):Kto czytał Jej pragnienie Podobało się/nie podobało? Dlaczego.
Drugi raz przymierzałam się do tej książki i porzuciłam na drugim rozdziale. Kompletnie nie mam nastroju na Indie czy inne kraje poza Wielką Brytanią. Wolę czytać o balach. Czy w tej książce wyjadą z Indii?
Poza tym zauważyłam nawiązanie do cyklu Książę. Czytać najpierw ten cykl, co by się nie pogubić w bohaterach?
Lilia napisał(a):Kawa, to dopiero rekomendacja
klarek napisał(a):jak dla mnie to co nazywasz delikatnie "poczuciem głupawki" jest elementem charakterystycznym w odbiorze jej książek, częściej jest niż go nie ma
szuwarek napisał(a):ja zaczęłam od Diabolicznego lorda
hmm.... on jest taki niby cyniczny, wyuzdany a od razu go piorun strzela, ona taka święta a orgia jej jakby nie ruszaSpoiler:
nie przeszkadza jej, że dzień wcześniej sypiał z jej bratową... on od razu kocha, wielbi i ufa...
i kurcze, niby mi sie dobrze czytało bo nie było zbędnych dłużyzn, rytmicznie płynęło, ale jakieś takie poczucie głupawki miałam
sama nie wiem czy sięgać po następne.
szuwarek napisał(a):ja zaczęłam od Diabolicznego lorda
hmm.... on jest taki niby cyniczny, wyuzdany a od razu go piorun strzela, ona taka święta a orgia jej jakby nie ruszanie przeszkadza jej, że dzień wcześniej sypiał z jej bratową... on od razu kocha, wielbi i ufa...Spoiler:
i kurcze, niby mi sie dobrze czytało bo nie było zbędnych dłużyzn, rytmicznie płynęło, ale jakieś takie poczucie głupawki miałam
sama nie wiem czy sięgać po następne.
szuwarek napisał(a):klarku- chyba tylko wrodzona ciekawość każe mi sięgnąć po coś jeszcze. Zaprę się i przeczytam lecz zgadzam się z aur_ro - infantylna strasznie. oby inne bohaterki były lepsze
klarek napisał(a):Za to ponoć totalnie niezjadliwa jest "Trylogia Ascension"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość