Janka napisał(a):Lucy napisał(a):Mnie tylko okładka zachwyciła ,opis nie .Czytając co napisałaś ,raczej po nią nie sięgnę
Przy każdej zachwycającej okładce tego typu podejrzewam, że w środku wieje nudą.
klarek napisał(a):Duzzz, bardzo ci dziekuję
chyba jednak podaruję sobie
Papaveryna napisał(a):Janko,piszę tutaj,bo jak zwykle nie wiem gdzie
duzzza22 napisał(a):Poleciłabyś któreś czy raczej na jedno czytanie i półka?
Papaveryna napisał(a):duzzza22 napisał(a):Poleciłabyś któreś czy raczej na jedno czytanie i półka?
To do mnie pytanko mam nadzieję
Poleciłabym "Prawdziwa miłość i inne nieszczęścia".Jeśli Bozia pozwoli na pewno do niej kiedyś wrócę Bardzo przypomina ona "To musiałeś być ty" SEP,z tym że bohaterka jest bogatą wdową,byłą striptizerką oraz byłym króliczkiem Playboya.Dziedziczy po swoim zmarłym mężu (staruszku) drużynę hokeja,której kapitanowi kompletnie się to nie podoba.Początek jest nudny,trochę się dłuży,ale później robi się naprawdę fajnie,jest chemia między bohaterami,jest humor.Drużyna hokeistów nie stroni od dowcipów rodem z męskiej szatni Dla mnie była cudna i dlatego jak tylko dowiedziałam się,że wychodzi u nas druga książka Gibson rzuciłam się na nią jak szczerbaty na suchary.Niestety całkiem niepotrzebnie,bo potem mogłam ją kupić taniej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości