klarek napisał(a):a ja od dwóch tygodni jedynie odżywkę, nie tylko brak czasu, ale chyba nie mam melodii.
Za to u nóg zmieniam trzy razy w tygodniu
duzzza22 napisał(a):Koniecznie daj znaćklarek napisał(a):a ja od dwóch tygodni jedynie odżywkę, nie tylko brak czasu, ale chyba nie mam melodii.
Za to u nóg zmieniam trzy razy w tygodniu
Ja u nóg mam tydzień czasem dwa W zależności od tego czy się zetrą, odprysną Ogólnie u stóp zawsze długo mi się lakier trzyma
Janka napisał(a):Ja mam z nogami fajnie, bo mi tam strasznie wolno rosną paznokcie. Po trzech tygodniach lakiery wygladają u mnie jak świeżo po pedikiurze. Mogłabym przeciągnąć nawet czwarty tydzień, ale wolę po trzech zrobić od nowa i znowu jest na długo spokój..
klarek napisał(a):duzzza22 napisał(a):Koniecznie daj znaćklarek napisał(a):Ja uwielbiam mieć pomalowane paznokcie u nóg. Mam bardzo ładne same z siebie - to jedna z tych rzeczy, które mi dobrze wyszły po domu chodzę na bosaka niezależnie od temperatury i wygląda to super zresztą Ślubny barrrdzo lubi
duzzza22 napisał(a):Moje też lubi jak latam na bosaka i najlepiej z czerwonymi
Powrót do Kącik Porad Wszelakich
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości