Janka napisał(a):duzzza22 napisał(a):Co tydzień lub dwa sprżatam tam i roznoszę rzeczy do odpowiednich miejsc
A ja od razu wszystko chowam na odpowiednie miejsce. Na wierzchu leży tylko to, co ktoś w tym momencie używa lub potrzebuje oraz świadome dekoracje. Nawet jeśli mam kilka nadpoczętych książek, to na widoku jest tylko jedna, aktualnie czytana.
Janka napisał(a):Ja mam dobrze, że mój F. też woli od razu wszystko odkładać na miejsce. Nie dokłada mi roboty a jeszcze odejmuje.
wiedzmaSol napisał(a):bo do tego na pewno trzeba dojść samemu, dojrzeć. Czytam co piszesz, chciałabym tak, ale nie umiem. Mam tylko nadzieję że się nauczę, a skoro Ty będąc w moim wieku tego nie umiałaś, to jest dla mnie jeszcze nadzieja
fanka76 napisał(a):Moja kuchnia jest we nowoczesnym stylu i otwarta wiec ma sprawiać wrażenie przedłużenia pokoju
Janka napisał(a):U mnie to się też zaczęło od książek. Na półkach zawsze stały ślicznie poukładane. Jak się coś kocha, to się o to dba.
klarek napisał(a):fajna kolekcja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość