Całe życie jest jak oglądanie migawki, pomyślał. Tylko zawsze wygląda tak, jakby człowiek przyszedł o dziesięć minut spóźniony i nikt nie chce mu opowiedzieć, o co chodzi, więc musi sam się wszystkiego domyślać. I nigdy, ale to nigdy nie zdarza się okazja, żeby zostać na drugi pokaz. Ruchome obrazki Terry Pratchett
tajemna napisał(a):Ten miesiąc był dla mnie praktycznie cały pod znakiem Kenyon Przeczytałam 24 tytuły, z czego 20 to Kenyon
Niezły wyczyn, sama chyba bym nie odważyła się czytać tyle jednej autorki...
Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu. Denis Diderot
"If you want it enough, you can always get a second chance." MM * “I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM * Zamienię sen na czytanie.
Kawo bravo ją nie dałabym rady, również zakończyłam październik
Pewnego razu doszłam do wniosku, że czas sobie znaleźć faceta... , ale kupiłam martini i mi przeszło(ZabawneKartki) Przejdź na mroczną stronę..... mamy czekoladę.
Laseczki nie wiem jak to robicie ze macie ponad 20 książek. U mnie to się nie da... Brawo dla Was
Każdy jest jaki jest. Nigdy nie rezygnuj z własnych pragnień. Inaczej będziesz tego żałować. Uwierz mi. Moim zdaniem brak Ci odwagi, by przeżywać własne życie. Chcesz rady? Ciesz się życiem, ile tylko możesz.
Prawdziwy facet kocha swoją kobietę w ubraniu, pożąda w bieliźnie, a ubóstwia w jego koszuli.
Statystyka wrześniowa: liczba przeczytanych książek łącznie: 460; liczba spisujących się uczestniczek: 31; liczba przeczytanych książek na uczestniczkę: 14,84; liczba przeczytanych książek dziennie: 15,33; liczba książek przeczytanych dziennie na jedną uczestniczkę: 0,49. Najwięcej książek przeczytały: duzzza22 - 36, ewa.p - 33 i wiedzmaSol - 32
Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu. Denis Diderot
"If you want it enough, you can always get a second chance." MM * “I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM * Zamienię sen na czytanie.
Bereniko dzięki za podsumowanie.Duzz,Sol-gratulacje. Aralk-gdybyś i ty dopisywała swoje przeczytane tytuły ta średnia znacząco by wzrtosła
________________***________________
Gotowałam się w środku i musiałam sięgnąć po wszystkie rezerwy opanowania,by utrzymać nerwy na wodzy.Uda mi się.Po prostu muszę być obojętna.Zen.Żadnego walenia po twarzy.Walenie po twarzy nie jest zen.