fanka76 napisał(a):tak tez robie
ja przedwszystkim szukam silnego faceta ale zeby była rownież silna kobieta nawet ocierająca sie o opis zimna suka o gołebim sercu (niestety takich w h nie ma dlatego modyfikuje do silnej kobiety niezależnej i takiej ktora nie ugina sie przed facetem az pokona ja miłość
moze masło maslane i dlatego nie trafiam na tę jedną perełkę
fanka76 napisał(a):Tylko teraz jak księdze na forum maluch chory i robota to czytać nie mam kiedy
Janka napisał(a):Laury z "Rzymskich wakacji" w tej chwili nie pamiętam, ale Magda z "Toskańskiej przygody" wcale nie zyskała pewności siebie dzięki poprawie wyglądu. Nadal była skromna i nie wierzyła, że mogłaby być warta miłości Rafaela. Dlatego wyjechała przy pierwszej wzmiance tej zołzy o tym, że już powinna zniknąć z Włoch.
kr3jzolek napisał(a):Przeczytałam pięć HQ Julii James ale niestety nie mam pamięci do tego czy było podobnie
Janka napisał(a):Ta zołza miała niesamowite nerwy! Takie kłamstwo grubymi nićmi szyte zaserwowała i się nie bała, że łatwo może wpaść. Wystarczył jeden mały telefon.
Janka napisał(a):Możliwe, że niedługo się wreszcie podejmę tego zadania, bo już co najmniej dwa-trzy lata nie czytałam żadnego szejka i chyba mnie teraz by to nie zabiło.
Janka napisał(a):Ale najpierw chciałabym powtórzyć "Rzymskie wakacje" i pośmiać się z tego zmienionego charakteru Laury, gdy wróciła ze spa, o czym pisała Kawa.
Księżycowa Kawa napisał(a):Bo jak to inaczej ująć?
Księżycowa Kawa napisał(a):cudowne spa (...) gdzie jeden z zabiegów chyba polega na całkowitej zmianie charakteru.
Księżycowa Kawa napisał(a):I tak pomyślałam, że też mogłabym z takiego spa skorzystać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość