ewajoanna23 napisał(a):no właśnie mam to samo, przejrzałam, ale tak samo zastanawiam się
Księżycowa Kawa napisał(a):Albo można poczekać na bibliotekę.
Księżycowa Kawa napisał(a):Chociaż okładka kusi...
A tak w ogóle, myślałam, że ma być jakiś paranormal.
wiedzmaSol napisał(a):Dziewczyny jakbyście chciały to ja tych Łatwopalnych mam i mogę się podzielić. Tylko komu wysłać?
duzzza22 napisał(a):Księżycowa Kawa napisał(a):Albo można poczekać na bibliotekę.
Moja jej raczej nie kupuje więc muszę liczyć tylko na siebie
duzzza22 napisał(a):A co do tego to według empiku mam być 21
wiedzmaSol napisał(a):nie czytałam, dziś dopiero znalazłam w wiadomym miejscu zresztą tej pani nie znam wcale, spojrzałam że jest w nowościach, to pobrałam, bo jutro może już nie być.
duzzza22 napisał(a):Czytałaś poprzednie?
Ta jest jeszcze przede mną... Leży nie powiem ile już.... Ale długo i chyba sobie będzie jeszcze długo leżała
joakar4 napisał(a):Zamówiłam sobie na ficie w Szpilkach od Manolo, ale trochę się obawiam tej lektury
Księżycowa Kawa napisał(a):duzzza22 napisał(a):Czytałaś poprzednie?
Ta jest jeszcze przede mną... Leży nie powiem ile już.... Ale długo i chyba sobie będzie jeszcze długo leżała
Tak, całą trylogię, jak zaczniesz, to się czyta, zwłaszcza jeśli poprzednie części Cię nie zniechęciły, ale niestety nie jest tak dobrze, jakby mogło być - szkoda.
Księżycowa Kawa napisał(a):Nie wydawały mi się obszerne: czcionka nie jest taka mała i interlinia, ale fakt było dość monotematycznie.
Tak czy inaczej, ciekawi mnie ta nowa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości