Nocny Anioł napisał(a):Des nie śmiał się
Desdemona napisał(a):jak przyjedzie to zrobię fotosa ....mam juz podobną i fajnie się prezentują...nie mam przebitych uszu ale zachwycam się tez kolczykami w tym stylu...
Janka napisał(a):Nocny Anioł napisał(a):Des nie śmiał się
Gratuluję, Aniele.
Papaveryna napisał(a):Nocny Anioł napisał(a):Des nie śmiał się
kr3jzolek napisał(a):Taka o sukienka do mnie przyszła (tylko się nie uśmiechnełam )
http://oi41.tinypic.com/2mfk6d2.jpg
Janka napisał(a):Jakie? Zimowe?
klarek napisał(a):Nocny Anioł napisał(a):kupiłam rękawiczki
prosimy o okazanie
klarek napisał(a):Cudna sukienka, cudne nogi, całość ekstra
LiaMort napisał(a):fajne rękawiczki Aniołku. ;D
Kawka napisał(a):Aralk - miałam kiedyś takie trampki na koturnie. Bardzo podobne do tych czerwonych, co zaprezentowałaś. Są bardzo wygodne, mimo że wyglądają dziwnie. Obecnie nie kupiłabym takich, bo to nie mój styl, ale wtedy miałam 15 lat i wspominam te buty z sentymentem. Uwielbiałam je i nosiłam, aż się rozpadły ze starości. Dzięki za przypomnienie. Fajnie, że wraca moda z okresu, kiedy byłam podlotkiem. Może doczekam się na powrót do łask spodni - dzwonów, które kocham.
Nocny Anioł napisał(a):Janka napisał(a):Jakie? Zimowe?
nie skórzane z ćwiekami
Kawka napisał(a):Janko koniecznie znajdź okazję do założenia tej szarej sukienki, którą kupiłaś w lipcu. Jest zbyt śliczna na to, żeby dokonać żywota w szafie. To ciuch stworzony do tego, by go eksponować.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość