U mnie wyszło 1 do 12 dla panów. Kot wygrał tylko na zdjęciu nr 10. (Kot był tam słaby, ale pan jeszcze słabszy.) Ze zdjęciem nr 5 miałam wielki kłopot, bo te kotki aż prosiły, żeby je wybrać, no ale nie mogłam. Panowie są tam bezkonkurencyjni. Chcę mieć takich na zawsze w domu.
Aniołku, super ciacha nam wytrzasnęłaś. Koty też urocze, ale nie mogę skupić na nich swojej uwagi. Tylko zerkam. Za to panowie .... Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Janka napisał(a):Też miałam mokro, tylko że nie w oczach.
nie mogę
a tak swoją drogą nie wiem co bardziej mi się podoba Ci faceci czy te koteczki ach
Każdy jest jaki jest. Nigdy nie rezygnuj z własnych pragnień. Inaczej będziesz tego żałować. Uwierz mi. Moim zdaniem brak Ci odwagi, by przeżywać własne życie. Chcesz rady? Ciesz się życiem, ile tylko możesz.
Prawdziwy facet kocha swoją kobietę w ubraniu, pożąda w bieliźnie, a ubóstwia w jego koszuli.
jakby tak na mnie spojrzał to bym za nim poszła nawet do piekła brałabym bez wahania
Każdy jest jaki jest. Nigdy nie rezygnuj z własnych pragnień. Inaczej będziesz tego żałować. Uwierz mi. Moim zdaniem brak Ci odwagi, by przeżywać własne życie. Chcesz rady? Ciesz się życiem, ile tylko możesz.
Prawdziwy facet kocha swoją kobietę w ubraniu, pożąda w bieliźnie, a ubóstwia w jego koszuli.