my-joy napisał(a):No dobra, podaję swoją listę drani:
1. Matt Caldwell z "Pożegnania z mroczną przeszłością". Ten to dręczył biedną Leslie chyba najdłużej ze wszystkich i chyba nawet sam nie wiedział dlaczego. Nawet jak trafiła obolała do szpitala to stwierdził, że specjalnie i sama jest sobie winna. Śfinia nad śfinie.
2. Rodrigo Ramirez z "Nieustraszonych". Jego zachowanie chyba nie wymaga komentarza bo wszystkie uznajecie go za drania.
5. Ramon z "Sercowych kłopotów". Tego to już w ogóle nie rozumiem. Najpierw jej dokuczał, potem ignorował, potem oskarżył o śmierć niewiernej żonki, a następnie uprzykrzał życie. No ale serce jej zreperował.
my-joy napisał(a):3. Ted Regan z "W pułapce uczuć". Traktował biedną Coreen jak morderczynię.
my-joy napisał(a):4. . Garon Grier z "Kłamstw i tajemnic". Najpierw pozbawił biedną Grace cnoty a potem doszedł do wniosku, że się jej wstydzi. Cham pospolity.
my-joy napisał(a):2. oraz był narzeczony co po pijaku zrobił dziecko koleżance narzeczonej, a ona po latach wraca do miasteczka bo myśli, że jest chora na białaczkę i umrze. Ten wiarołomny narzeczony ma córkę, która czuje sie niekochana i daje popalić byłej miłości tatusia.
my-joy napisał(a):To ci główni, a w zasadzie wiadomo, że do każdego męskiego bohatera u palmerki można sie doczepić za brak manier w stosunku do kobiet
Nocny Anioł napisał(a):ten tyż różowy, muszę zapisać w domu
Levanda napisał(a):Mam nadzieję, że tę nową powieść uda mi się kupić To klasyczna Palmer Chwilami słodka
duzzza22 napisał(a):No właśnie starych to ja trochę mam, podrzuć mi tytuły to sprawdzę
Głównie mam te różowe z serii HQ Desire
Levanda napisał(a):Nie ma sprawy Z tego co pamiętam, to tam jest oczywiście ukryta druga prawda i dramatyczne wydarzenia
Nocny Anioł napisał(a):duzzza22 napisał(a):No właśnie starych to ja trochę mam, podrzuć mi tytuły to sprawdzę
Głównie mam te różowe z serii HQ Desire
duzzza22 napisał(a):A co wyszło w końcu z bohaterką...Spoiler:
Dawno to czytałam, ale coś tam gdzieś mi się telepie jeszcze
Nocny Anioł napisał(a):to już masz
Levanda napisał(a):duzzza22 napisał(a):A co wyszło w końcu z bohaterką...Spoiler:
Dawno to czytałam, ale coś tam gdzieś mi się telepie jeszcze
Tak, tak. Coś takiego było.
Z tej serii to wolę o Barrie i Dawsonie
Nocny Anioł napisał(a):nie bardzo, tego akurat wydębiłam gratis z myślą dam Duz
Levanda napisał(a):U Barrie i Dawsona?Spoiler:
duzzza22 napisał(a):Nocny Anioł napisał(a):nie bardzo, tego akurat wydębiłam gratis z myślą dam Duz
Dziękuję kochanaLevanda napisał(a):U Barrie i Dawsona?Spoiler:
O rany Nie pamiętam
Levanda napisał(a):Jak nie możesz pamiętać genialnej sceny gdy on.............Spoiler:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości