wiedzmaSol napisał(a):łooo... Czyli jest o Bonesie, ale nieromansowo? No no...
wiedzmaSol napisał(a):O Kirze i Mencheresie jest też historia. W piątce ona się pojawia jakby znikąd i faktycznie spojlery są. Tak samo jak meeega spojler dotyczący Denise.
Desdemona napisał(a):fajna intryga...wciąga ...i Cat nadal jest moją ulubienicą....a Bones niestety dalej irytująco działa mi na nerwy.... to już kolejny tom a ja nadal nie mogę się do niego przekonać...czasami ma takie odzywki że prosto w pysk powinien dostać ...nawet Cat chyba w pewnym momencie uświadomiła sobie że to despota...irytujący despota...a określenie go dziwkarzem bez sumienia jest boskie... super tekst i należało mu się....
a ten Gregor....no cóż... miesza...miesza....
wiedzmaSol napisał(a):Des, mnie Bones w tej części też strasznie zirytował, mimo że to było konieczne co robił to i tak nie mogłam mu uwierzyć. Ach jaki on jest pokręcony.
wiedzmaSol napisał(a):Des, mnie Bones w tej części też strasznie zirytował, mimo że to było konieczne co robił to i tak nie mogłam mu uwierzyć. Ach jaki on jest pokręcony.
wiedzmaSol napisał(a):Kawo, sięgnę
a o Kirze i Mencheresie nie trzeba w oryginale. Nie wiem jak to się stało że tego nie masz, ale już nadrabiam bo rozumiem że o Denise i Spadzie masz?
Desdemona napisał(a):poczytuje dalej i rzeczywiście jest super ...Gregor miesza....a Bones jak zwykle mnie wkurza....
wiedzmaSol napisał(a):w którym momencie Cię Cat zirytowała?
Ale siebie warci są, to prawda.
wiedzmaSol napisał(a):Miało wyjść tak jak mówisz, ale coś czuję że i tak lipa i tak.
wiedzmaSol napisał(a):jak dla mnie Bones to faktycznie odreagowywał a nie tylko udawał. On był tak wściekły na Cat że myślę że był w stanie zrobić to o co go oskarżała.
Wiem że się tłumaczył że nie, ale jednak. Myślę tak dlatego że za bardzo wściekły był na Cat wtedy gdy przyszła do niego, za bardzo na nią krzyczał.
wiedzmaSol napisał(a):Z drugiej strony wcale bym się nie zdziwiła gdyby mimo wszystko miał dość i nie chciał jej więcej widzieć.
wiedzmaSol napisał(a):A dlaczego myślisz że nie przeszedł do czynów?
brał pod uwagę powrót do Cat?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości