mad_line napisał(a):Ostatnio zapoznałam się z cyklem o Hathaway'ach i mam BARDZO pozytywne wrażenia. Przeczytałam historię Cama i Amelii (Wyjdź za mnie), Merripena i Win (Uwiedź mnie) i Leo i Cat (Zaufaj mi). Na przyszłość zostawiłam sobie Poppy i Beatrix . To moje pierwsze książki Kleypas, kiedyś miałam w łapkach Namiętność, ale coś mnie odciągnęło i zapomniałam o tej książce... Teraz na pewno to nadrobię. Oczywiście ilość jej książek wydanych w naszym kraju poraża (dwa weekendy i będzie wsio)...
Ta współczesna Ścieżka słońca jest dobra? Mi tu pachnie NR, może bym się skusiła na wersję papierową?
aur_ro napisał(a):"Też" bo sie dowiedziałam przy okazji "Pojedynku" Balogh że polscy wydawcy stosuja ten chamski proceder
Agrest napisał(a):W Namiętności to równo przez całą książkę leciały nożyczki, w dużej mierze cenzorskie - to jednak trzeba mieć poczucie humoru, żeby poskracać wszystkie seksy i jednocześnie nadać książce tytuł Namiętność (nadać, bo w oryginalnym tytule nie ma nic o namiętności).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości