wiedzmaSol napisał(a):Przed chwilą skończyłam Doktora Kła (bosssski był) a tu niespodzianka:
Wampir z tatuażem Kerrelyn Sparks Data wydania: grudzień 2013
nie wierzę
Sol io jak wrażenia z Doktorkiem??
Każdy jest jaki jest. Nigdy nie rezygnuj z własnych pragnień. Inaczej będziesz tego żałować. Uwierz mi. Moim zdaniem brak Ci odwagi, by przeżywać własne życie. Chcesz rady? Ciesz się życiem, ile tylko możesz.
Prawdziwy facet kocha swoją kobietę w ubraniu, pożąda w bieliźnie, a ubóstwia w jego koszuli.
Doktorek bomba. Zaskakująca część, ale nie było tych dziwnych wampirów co u Gregoriego, teraz inny wróg, w sumie znajomy. Głupi i o ego tak wielkim że to ego powinno mieć własny kod pocztowy Ale to co się działo... Szok uśmiać się można i popłakać. Phin jest taaaaaki słodki ale jaki poturbowany życiowo... Fajna para kolejna i kolejne dzieci się pojawiły
'Never flinch. Never fear. And never, ever forget'.
tak w ogóle uświadomiłam sobie jedną rzecz. Zapowiedź na nową część Sparks - ma wyjść historia Dougala. A czy przypadkiem Howard nie był przed Dougalem?
'Never flinch. Never fear. And never, ever forget'.
Nie było Conora, Dughlasa ale bardzo mi się podobał Zoltan i Jack super część, rewelacyjnie sie bawiałam pomijając Sabat jedna rzecz mi jeszcze nie grała
Nie jestem statystycznym Polakiem, lubię czytać książki