Nie bardzo wiem ,gdzie
usadzić tę książkę :
Pomieszanie ,poplątanie trochę ... jest romans, tajemniczy zgon , dużo opisów medycznych .Trudno przypisać konkretnej kategorii
Historia pani doktor na drugim roku specjalizacji ,która swoim roztrzepaniem i wiecznym błądzeniem w obłokach ,wpada w ciągłe kłopoty. Na początku strasznie mnie wkurzała , jej brak chęci wykazania się i zwykłe lenistwo porażało. Później zaczęło się wszystko zmieniać w związku z powtórzeniem roku.
Zaangażowała się w śledztwo ,co nie zostało dobrze przyjęte przez jej dupkowatego szefa i wdała się w romans z szefem szefa.
W związku z prowadzoną sprawą ,mogliśmy dużo dowiedzieć się o pobieraniu materiałów do analizy , porównywaniu DNA ... jeżeli ktoś nie lubi takich szczegółów ,może się nudzić.
Tak naprawdę nie wiem co sądzić o tym tytule
Było lekko i przyjemnie ,ale nie powaliła mnie . Mimo to , mam zamiar kupić kolejną część ,tym bardziej ,że dziewczyna dostała propozycję pracy konsultantki w policji ,więc może być ciekawie.
Każdy powód jest dobry, żeby zjeść pączka. Poza tym pączek nie idzie w tyłek, tylko od razu do serduszka i otula je warstwą ochronną.