Nocny Anioł napisał(a):a ja chce kupić i jakieś pończochy z pasem na urlop, szpilki i niech się chłop ślini
Nocny Anioł napisał(a): tylko że nie lubię, ja się po prostu źle czuję
Zephire napisał(a):butki całkiem całkiem - trochę obtarły jak to nowe glany, ale skóra szybko się rozchodzi
Nie licząc obtarć - bardzo wygodne, dobrze wyprofilowane i nie zabolało przysolenie nogą w schodek
Janka napisał(a):Nocny Anioł napisał(a): tylko że nie lubię, ja się po prostu źle czuję
Ja Cię rozumiem bardzo dobrze. W spodniach lub krótkich spodenkach czuję się wspaniale, a w spódnicach i sukienkach jestem "nieswoja".
Czasem trzeba, ale wtedy zakładam kieckę w ostatniej chwili przed imprezą i zdejmuję natychmiast, jak już mi wolno.
Janka napisał(a):Nocny Anioł napisał(a): tylko że nie lubię, ja się po prostu źle czuję
Ja Cię rozumiem bardzo dobrze. W spodniach lub krótkich spodenkach czuję się wspaniale, a w spódnicach i sukienkach jestem "nieswoja".
Czasem trzeba, ale wtedy zakładam kieckę w ostatniej chwili przed imprezą i zdejmuję natychmiast, jak już mi wolno.
Zephire napisał(a):Aniołku - tłuszcz zakupiony już dawno Ale dzięki za przypomnienie
Nocny Anioł napisał(a):Fajnie że nie jestem sama
Jadzia napisał(a):A ja uwielbiam sukienki i spódnice Chociaż rajstopy to nie pamiętam, kiedy ostatnio miałam na sobie, od paru lat tylko pończochy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości