Całe życie jest jak oglądanie migawki, pomyślał. Tylko zawsze wygląda tak, jakby człowiek przyszedł o dziesięć minut spóźniony i nikt nie chce mu opowiedzieć, o co chodzi, więc musi sam się wszystkiego domyślać. I nigdy, ale to nigdy nie zdarza się okazja, żeby zostać na drugi pokaz. Ruchome obrazki Terry Pratchett
pochwalę się też kupiłam sobie kozaczki...te na obcasie bo do sukienek i spódnic muszę mieć....ale przydałyby się jeszcze oficerki ...musze pobuszować po sklepach....
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Niektórzy ludzie pojawiają się w naszym życiu, by dać Nam lekcję, a niektórzy po tą lekcję właśnie przyjdą do Nas...
Jestem niewiastą, która fantazjuje o byciu przypadkowo zamkniętą na noc w bibliotece...
http://dlaschroniska.pl/ ...pomaganie zwierzakom jest fajne...
dziękuję... jeszcze za jakimiś oficerkami musze się rozejrzeć.... ...a dziś jak patrzę za okno to i jakiś ciepły golfik też by się do szafy przydał aby mieć na stanie....
Niektórzy ludzie pojawiają się w naszym życiu, by dać Nam lekcję, a niektórzy po tą lekcję właśnie przyjdą do Nas...
Jestem niewiastą, która fantazjuje o byciu przypadkowo zamkniętą na noc w bibliotece...
http://dlaschroniska.pl/ ...pomaganie zwierzakom jest fajne...
Scholastyka napisał(a):a ja kupiłam dzisiaj cienko podbitą kurtkę za 4,50
Co za niesamowita cena!
Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu. Denis Diderot
"If you want it enough, you can always get a second chance." MM * “I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM * Zamienię sen na czytanie.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Całe życie jest jak oglądanie migawki, pomyślał. Tylko zawsze wygląda tak, jakby człowiek przyszedł o dziesięć minut spóźniony i nikt nie chce mu opowiedzieć, o co chodzi, więc musi sam się wszystkiego domyślać. I nigdy, ale to nigdy nie zdarza się okazja, żeby zostać na drugi pokaz. Ruchome obrazki Terry Pratchett
A ja chodzę po sklepach, chodzę, chodzę i nic. Nie podoba mi się moda proponowana na jesień i nic na to nie poradzę. Wszystko ma paskudne kolory, a nagorszy chyba musztardowy. Szczególnie, gdy leży obok bordowego, fioletowego albo ciemnego turkusu. Dobrze, że w sklepach jest też odrobina ciuchów szarych. Nie miałam w zasadzie ochoty na szarości, bo w ubieglym roku przechodziłam większość czasu na szaro, ale nie mam innego wyjścia.
A ja tydzień temu upolowałam świetną torbę - ładną [no, przynajmniej mi się podoba] i niesamowicie pakowną. Przeważnie mam problem z wyborem, ale tym razem weszłam do sklepu, zobaczyłam ją i wiedziałam, że musi być moja. I nawet niedroga była, bo zapłaciłam za nią 116zł.
A ja się nie pochwaliłam w końcu kurtką wygrały względy ekonomiczne i praktyczne, kupiłam na miejscu, bez wysyłki i po zmierzeniu, więc niestety nie udało się koloru znaleźć jakiego chciałam, ale też nie jest źle