Fajne Dwójka jest świetna, a ten pies wygląda na skonanego - biedaczysko!
Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu. Denis Diderot
"If you want it enough, you can always get a second chance." MM * “I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM * Zamienię sen na czytanie.
Być może ta zabawa trwała trochę dłużej - wiadomo, że dzieci potrafią być niewyżyte, gdy coś je zafascynuje
Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu. Denis Diderot
"If you want it enough, you can always get a second chance." MM * “I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM * Zamienię sen na czytanie.
Mój młody jak był mały dawał buzi z tak samo otwartą buzią jak dziewczynka na pierwszym zdjęciu Wygląda jakby chciała całego konia na raz zjeść Cudne obrazki
"uderz w Garwood a Tajemna się odezwie" Sol
"Cierpię na wrodzoną wadę dysfunkcji systemu motywacji." Wilczyca Karolina Kaim
Dla mnie one wszystkie są przecudne. Powiedziałabym, że nie do pobicia w swej słodkości, ale nie powiem, bo zawsze jak tak myślę, to potem się okazuje, że można bardziej.
Całe życie jest jak oglądanie migawki, pomyślał. Tylko zawsze wygląda tak, jakby człowiek przyszedł o dziesięć minut spóźniony i nikt nie chce mu opowiedzieć, o co chodzi, więc musi sam się wszystkiego domyślać. I nigdy, ale to nigdy nie zdarza się okazja, żeby zostać na drugi pokaz. Ruchome obrazki Terry Pratchett