wiedzmaSol napisał(a):bardzo Ci dziękuję
kolejność znałam, dlatego zaczęłam od Najlepszego, tylko tak się zastanawiałam jakie te powiązania. Blurby nic mi nie mówiły, pamietałam tylko że tu było dziecko bohaterki a tam (Najlepsze) bohaterka była jeszcze w ciąży. Masz rację czytać będę to się ułoży powoli
trochę mi trąci Chmielewską, ale nie tak jak Szwaja której nie zdzierżyłam, dokładniej Jestem nudziarą. Teksty zrzynane na żywca, tu jest to łagodniej.
Fajnie się czyta, taka ciepła atmosfera jest tutaj
Pewnie mówisz o Malutkiej tylko nie pamiętam już czy była z synem czy z córką w ciąży
Mam nadzieję, że dalej będzie Ci się podobać I proszę bardzo... Jak coś pisz, jak pamiętam napisze co i jak
Janka napisał(a):Wyszło mi, że kolejność czytania jest inna, niż była kolejność pisania i wydawania. Dobrze mi to wyszło, czy coś pokręciłam?
Bo jeśli rzeczywiście jest inna, to wtedy osoby czytające na bieżąco, tak jak było wydawane, musiałyby mieć w efekcie złą kolejność, a to mi się nie podoba.
No niestety... Ja czytałam w złej kolejności, bo ani to nie określają jako cykl... Więc brałam jak popadło, a raczej co mi pierwsze w ręce wpadło
O ile się nie mylę to Babska misja i Tajemnica Sosnowego Dworku były wydane najwcześniej i przez inne wydawnictwo niż obecnie... Prozami wznowiło Sosnowy Dworek i teraz ma chyba to samo zrobić z Babską Misją....