Papaveryna napisał(a):Moja ulubiona Lindsey to "Kochaj mnie zawsze".A przynajmniej była ulubioną parę lat temu
Główni bohaterowie to Kimberly i Lachlan.Szkot i Angielka.
Znacie?Lubicie?
Papaveryna napisał(a):Moja ulubiona Lindsey to "Kochaj mnie zawsze".A przynajmniej była ulubioną parę lat temu
Znacie?Lubicie?
Księżycowa Kawa napisał(a):Papaveryna napisał(a):Moja ulubiona Lindsey to "Kochaj mnie zawsze".A przynajmniej była ulubioną parę lat temu
Znacie?Lubicie?
Nie pamiętam, ale możliwe. U Lindsey chyba często pojawia się ta inna baba...
Tak mi się nieoczekiwanie przypomniało, że kiedyś miałam przeczytać "Długą płomienną zimę" i z tego, co pamiętam, to mi się okładka podobała...
Znacie?Lubicie?
Kasiag napisał(a):Nie wiedzieć czemu omijałam autorkę szerokim łukiem. Niedawno 'zaskoczyłam', że ma na swoim koncie kilka westernów i to mnie zachęciło, bo mam spory niedosyt jeśli chodzi o romans westernowy. Przeczytałam sobie Dzikie serce i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Porwała mnie ta historia całkowicie. W miarę możliwości planuję teraz przerobić wszystkie westernowe Lindsey, ale zastanawiam się też nad tymi niewesternowymi Co byście mi polecały?
Papaveryna napisał(a):Kawo,ja sobie wzięłam Drania z biblio i chyba dam sobie spokój,bo jest strasznie małym druczkiem napisany próbowałam to czytać,ale wysiadłam.Chyba dla moich oczu zdrowiej już byłoby go na kompie zaliczyć.
Kasiag napisał(a):Dzięki Papa, zapiszę sobie i porozglądam się w bibliotece przy następnej wizycie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości