giafia napisał(a):Jestem po lekturze Randez Vous i nie potrafię zrozumieć dlaczego do tej pory omijałam Quick. Na pewno będę czytać, ale do ulubionych autorek na razie nie trafi. Ciekawi bohaterowie, lekko przewidywalna intryga w tle i damsko-męska wojna płci Czy u Quick to reguła ?
joakar4 napisał(a):średnio ja pamiętam, więc pewnie specjalnie mnie nie zachwyciła. Ale najbardziej polecam Skandal i Bestię
Księżycowa Kawa napisał(a):giafia napisał(a):Jestem po lekturze Randez Vous i nie potrafię zrozumieć dlaczego do tej pory omijałam Quick. Na pewno będę czytać, ale do ulubionych autorek na razie nie trafi. Ciekawi bohaterowie, lekko przewidywalna intryga w tle i damsko-męska wojna płci Czy u Quick to reguła ?
W zasadzie tak. No i wszystko jeszcze przed Tobą.joakar4 napisał(a):średnio ja pamiętam, więc pewnie specjalnie mnie nie zachwyciła. Ale najbardziej polecam Skandal i Bestię
Tak, te dwie są świetne.
aralk napisał(a):były ładne, to prawda
aralk napisał(a):To nawet ja czytałam. Fajne było
Hmmm, w sumie najbardziej pamiętam tam scenę seksu
Papaveryna napisał(a):W Idealnych strasznie mnie denerwował ten jej ex.O mamusiu co zaSpoiler:
Papaveryna napisał(a):A te "Oczy czarownika" możecie mi ciut przybliżyć?
- Owszem, byłabym zainteresowana życiem towarzyskim - przyznała ostrożnie. - To znaczy, gdybym spotkała odpowiedniego mężczyznę.
- Odpowiedniego mężczyznę? To znaczy jakiego?
- Każdy jakoś sobie wyobraża swego idealnego towarzysza.
- A twój? Jaki ma być?
Rzuciła mu niepewne spojrzenie, ale wciąż miał zamknięte oczy. Zauważyła, że jego rzęsy są kruczo-czarne i bardzo gęste i że na policzkach ma głębokie cienie.
- Mój idealny mężczyzna musi być otwarty, ciepły i łagodny. Ktoś, komu mogłabym ufać. Ktoś, kto się potrafi zaangażować. A co najważniejsze: ktoś, kto potrafi gotować.
- Gotować? - Lukas otworzył oczy. - Chcesz faceta, który umiałby gotować?
- Jasne. Z pewnością wiele razy będzie mi musiał pomagać w kuchni w „Pesto Presto".
- Cholera! - Lukas wyglądał na rozzłoszczonego. - Nie wymagasz zbyt dużo, co? Nic nie wspomniałaś o umiejętnościach łóżkowych faceta. A może ci na tym nie zależy, pod warunkiem, że będzie miły i przydatny w kuchni?
- To ty zacząłeś tę rozmowę - powiedziała ze złością Katy. - A teraz chcesz mnie wprawić w zakłopotanie.
Lukas pochylił się nad nią, zmuszając ją do głębszego wciśnięcia się w poduszki.
- Wiesz, co myślę?
- Co? - Katy brakowało tchu. Tętno skoczyło jej do góry, a w dolnych częściach ciała odczuwała rozlewające się ciepło. Spojrzała na Lukasa i poczuła się jak sparaliżowana. Oczy czarownika, pomyślała.
- Myślę, że seks jest za nisko na twojej liście.
- Naprawdę?
- Naprawdę. Uważam, że jeśli miałabyś wybierać między facetem, który potrafi gotować, a takim, który jest dobry w łóżku, powinnaś wybrać tego drugiego.
- Dlaczego? Zawsze mogę mojemu kucharzowi doskonałemu kupić podręcznik seksu. Każdy facet, który ma dość rozumu, aby dobrze gotować, potrafi się nauczyć, co ma robić w łóżku.
- Tak ci się tylko wydaje. Muszę ci coś powiedzieć. Gotowania można nauczyć każdego idiotę. Natomiast kochanie się z aniołem stróżem wymaga prawdziwego talentu.
Zamierzał ją pocałować. Katy przygryzła dolną wargę.
- Myślę, że nie powinieneś tego robić, Lukasie.
- Poproszę cię o radę, kiedy będę jej potrzebował, aniele - odparł i wpił się w jej usta.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości