faris napisał(a):Nie rozumiem czemu dwójka niby gorsza od jedynki. Wg mnie akurat lepsza, za to trójka jakaś mdła. Czwórka jeszcze przede mną.
W dwójce w zasadzie nic nie ma sensownego.
faris napisał(a):Nie rozumiem czemu dwójka niby gorsza od jedynki. Wg mnie akurat lepsza, za to trójka jakaś mdła. Czwórka jeszcze przede mną.
Nocny Anioł napisał(a):właśnie
może dla tego że nie bardzo powiązana z wcześniejszymi
Papaveryna napisał(a):Duz,ja jestem chętna do pożyczenia.
sunshine napisał(a):Okej to ja będę następna po Very
duzzza22 napisał(a):Dla mnie dwójka z tych trzech była najlepsza, a trójka śmieszna i hmm idiotyczna... A jedynka to seks na seksie...
Księżycowa Kawa napisał(a):Czytałam, było nieźle, ale nie mam ochoty powtarzać. Dla mnie Shalvis jest na raz.
Papaveryna napisał(a):Ja chyba kiedyś sięgnę po 2 i 3 żeby się dobić jak mi życie całkiem obrzydnie
Papaveryna napisał(a):Nie wiem co ze mną jest nie tak, ale seks u Shalvis mnie denerwował.Wolałam żeby go w ogóle nie było, a w innych książkach jak go nie ma to też mi nie pasuje Dziwoląg ze mnie
duzzza22 napisał(a):Dla mnie w dwójce było mniej seksu, relacje opierały się nie tylko na nim jak to było w jedynce... Wątek z córką i ona sama, no i łezka mi się zakręciła, a takie emocje lubię... nie przeczę, że jednak wątek z córka był dziwny i nie do końca przekonujący, ale jednak odmienny po dwójce... Poza tym bohater nie bardzo, ale bardziej mi się Tara podobała niż ta M... z pierwszej... Tara chodź sztywniejsza jakoś nie wiem bardziej do mnie przemawiała...
sunshine napisał(a):duzzza22 napisał(a):Ale seksu ewidentnie więcej niż w pierwszej części.
Papaveryna napisał(a):W dwójce jest więcej seksu niż w jedynce?
O maaaaj gaaaad,czy to w ogóle możliwe?!
He'll help unleash the new woman in her…
Special Ops soldier Griffin Reid doesn't exactly have happy memories of growing up in Sunshine, Idaho. He's only come back to recover from a war injury, and while he refuses to admit he's in a weakened state, he finds comfort in the last person he'd expect.
Kate Evans teaches fourth grade science in Sunshine, the place she's always called home. Dreaming of graduate school and a happily-ever-after, she's desperate to break out of the monotony of Sunshine. Luckily, a certain sexy man has just come back into her life.
To Griffin, Kate as always been his little sister's friend, but now he's finding her to be so much more. As both attempt to forge their paths, they must decide if their passionate connection can turn into something lasting…
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości