Papaveryna napisał(a):Dzięki,Duz
Popatrzę może znajdę taki w Rossmannie albo Naturze.
Ostatnio myję kłaki w czymś takim i o dziwo są potem bardzo fajne.Obawiałam się,że będą strasznie tłuste.
http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=12346
Papaveryna napisał(a):W takim razie przeszukam Rossmanna
Joakar,Ty masz wcierkę i mgiełkę Jantar,tak?Mi wcierki zostało jeszcze z pół buteleczki,odkąd zaczęła mnie swędzieć głowa i włosy bardziej wypadać nie używałam jej.Może spróbuję do niej wrócić
Czytałam,że mgiełka z Jantara ma na drugim miejscu w składzie alkohol denat i może wysuszać włosy po dłuższym stosowaniu.Zauważyłyście coś takiego?Miałam ochotę sobie ją kupić,ale ta informacja mnie odstraszyła.
Lorelei napisał(a):Mi też mama "weź obetnij te kudły!" a ja jej zawsze "a spierniczaj" Ale długie już masz kudły duzz, jakoś cię z krótszymi kojarzyłam
joakar4 napisał(a):Duzz, bardzo ładne włosy nie masz na co narzekać.
Ja to dopiero mam beznadziejne Cienkie, strasznie wypadają i bardzo się przetłuszczają.
Trzeci dzień stosuję wcierkę. Wczoraj użyłam wieczorem po myciu głowy i bałam się, że rano będę musiała myć jeszcze raz. Na szczęście nie jest źle (nie wiem nawet czy nie lepiej niż zawsze). Dodatkowo po tej mgiełce ładnie się lśnią.
Agrest napisał(a): I włosy nie plączą się ani nic takiego? Ja używam tego olejku na zmianę z olejkiem Nivea, ale normalnie do kąpieli, nie wpadłam na to, żeby użyć tego jako szamponu
Moje się nie plączą,ale ja mam 5 włosów na głowie
duzzza22 napisał(a):W Rossmannie upolowałam, ale się nabiegałam za nim No i dzięki Jance mam teraz mniej porwanych włosów, bo to ona podsunęła mi kiedyś zdjęcie z takim grzebykiem Nie byłam na początku przekonana, ale teraz jestem zadowolona
Zephire napisał(a):Dziewczyny - macie piękne włosy i żeby mi żadna ich nie ścinała, no
Powrót do Kącik Porad Wszelakich
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości