Papaveryna napisał(a):Ja jak przeczytam "Kandydata na ojca" i "Natchnienie" będę sobie odświeżać Uwodziciela,bo jego akurat posiadam na papierową własność.Nie sądzę jednak,ze wpadnę na kim był wzorowany ten bohater.Nie zwracam uwagi na takie szczegóły
Lilia napisał(a):co jest z tą Pandą, że odkłada się po kilku stronach?
Papaveryna napisał(a):A ja nie uważam,że to tylko Pandy wina.Postać Lucy też mnie nie zachwyciła jakoś specjalnie Uwielbiam Meg z "Nikt mi się nie oprze".Ona jest taka charyzmatyczna,baba zi ciętym językiem,a Lucy taka nijaka...Niby próbowała udawać kogoś innego,odważniejszego,ale to też słabe było....Spoiler:
my-joy napisał(a):A dlaczego najgorsza??
wiedzmaSol napisał(a):Lady Emma fajna jest akurat ja ją lubię generalnie lubię wszystkie postacie SEP, poza Winnie z Czyż ona nie jest słodka? i nie przepadam za Shebą z Areny, ale ona jeszcze miała klasę, bo Winnie ani ani.
Lilia napisał(a):Czyli Panda nie zachwyca. Ciekawe co na to powie Janka?
Janka napisał(a):wiedzmaSol napisał(a):Lady Emma fajna jest akurat ja ją lubię generalnie lubię wszystkie postacie SEP, poza Winnie z Czyż ona nie jest słodka? i nie przepadam za Shebą z Areny, ale ona jeszcze miała klasę, bo Winnie ani ani.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość