Adrastea napisał(a):Dziewczyny, wiem, głupie pytanie, ale wie któraś może ile jest stron w Niebezpiecznych prądach to jest 2 część Quinnów. Mam jedynkę, a dwójkę znalazłam w wiadomym miejscu i jakoś mi tak kartek brakuję
Mery_Kate napisał(a):Czytam moją pierwszą książkę Nory Roberts
Niebo Montany
jak weszłam na jej stronę w biblionetce to mnie zatkało...
Nie wiedziałam, że ma aż tyle książek!
Czy to są wszystko pełnowymiarowe książki czy też może harlequiny?
Polecacie jakieś książki po Montanie? (takie 'kowbojskie' )
Adrastea napisał(a):Dziewczyny, wiem, głupie pytanie, ale wie któraś może ile jest stron w Niebezpiecznych prądach to jest 2 część Quinnów. Mam jedynkę, a dwójkę znalazłam w wiadomym miejscu i jakoś mi tak kartek brakuję
Księżycowa Kawa napisał(a):Adrastea napisał(a):Dziewczyny, wiem, głupie pytanie, ale wie któraś może ile jest stron w Niebezpiecznych prądach to jest 2 część Quinnów. Mam jedynkę, a dwójkę znalazłam w wiadomym miejscu i jakoś mi tak kartek brakuję
W przypadku książki to jest 373 stron wydanej przez Książnicę.Mery_Kate napisał(a):Czytam moją pierwszą książkę Nory Roberts
Niebo Montany
jak weszłam na jej stronę w biblionetce to mnie zatkało...
Nie wiedziałam, że ma aż tyle książek!
Czy to są wszystko pełnowymiarowe książki czy też może harlequiny?
Polecacie jakieś książki po Montanie? (takie 'kowbojskie' )
W sumie to była moja jedna z początkowych. W podobnej tematyce jest właśnie "Prawdy i zdrady" i "Burzliwa miłość" - to jest HQ. Ale jest wiele innych wartych uwagi, np.: "Uczciwe złudzenia", "W samo południe", "Prywatne skandale", "Sanktuarium"...
Ach, jeszcze jest "Na wagę złota" ("Serce pełne złota"), gdzie akcja toczy się na Dzikim Zachodzie, ale tego na razie nie czytałam.
joakar4 napisał(a):Jestem w połowie Spełnionych marzeń, szkoda że to już koniec. Uwielbiam tę serię, jak dla mnie jest lepsza niż Boonsboro Nie wiem dlaczego tak długo nie mogłam się zabrać za czytanie.
joakar4 napisał(a):Kawo, czytaj.
Ja kupiłam go sobie okazyjnie na allegro, tak brałam w ciemno.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość