aralk napisał(a):w zasadzie to juz znalazłam i przeczytałam cudnie pierze
Eve dogada się kiedyś z Summersetem?
Adrastea napisał(a):Podobał ci się? Bo ja właśnie stanęłam na tej części i nie mogę się przekonać do jej zaczęcia, blurb mnie odpycha więc każde dobre słowo mile widziane
ewa.p napisał(a):wydaje mi się,że te przekomarzanki sprawiają im przyjemność.Oni raczej nie zdeklarują się głośno,że są przyjaciółmi,ale obydwoje ich łączy miłość do Roarke'a,poza tym nauczyli się szanować nawzajem i nie ma w ich kłótniach złości
Lilia napisał(a):Bo za mało przeczytałaś, poza tym nie jesteś fanką
Adrastea napisał(a):Księżycowa Kawa napisał(a):Była mowa wcześniej o "Aż po grób", ale tego opisu nie pamiętam...
Mówiłam o Zabójczym Spisku, a może on ma dwa tytuły?
aralk napisał(a):Ja nie wiem jak wy rozpoznajecie się w tych tytułach Dla mnie wszystkie są takie same
aralk napisał(a):Lilia napisał(a):Bo za mało przeczytałaś, poza tym nie jesteś fanką
o przepraszam, przeczytałam 8, ale mam podejrzenie, że im więcej tytułów tym więcej może być zamieszania i pomieszania
no może taką wielką fanką to nie, ale chociaż malutką bo czytam i wcale nie zamierzam przestać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości